Δυναμική είσοδος της Menarini Hellas στην Κυπριακή αγορά προϊόντων αυτοθεραπείας

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μετά την επιτυχημένη διάθεση των προϊόντων αυτοθεραπείας στην ελληνική αγορά, η Menarini Hellas προχώρησε στη διάθεση του πρωτότυπου και καινοτόμου χαρτοφυλακίου σκευασμάτων αυτοθεραπείας στην Κυπριακή αγορά.

O πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini Hellas, κ. Γεώργιος Συκιανάκης, αναφερόμενος στο νέο τομέα δραστηριοποίησης της εταιρείας στην Κύπρο επεσήμανε:

«Mετά την επιτυχή κυκλοφορία σειράς καινοτόμων φαρμάκων στον καρδιαγγειακό, αναπνευστικό αλλά και σε άλλους θεραπευτικούς τομείς, στην αγορά της Κύπρου μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία Kypropharm, συνεχίζουμε με σταθερά βήματα την αναπτυξιακή πορεία μας, ενισχύοντας την παρουσία μας με τη διάθεση ενός ιδιαίτερα πλεονεκτικού και καινοτόμου χαρτοφυλακίου προϊόντων στον τομέα της αυτοθεραπείας. Το νέο μας τμήμα, Consumer HealthCare, συγκροτήθηκε και στελεχώθηκε το 2016 με ιδιαίτερα υψηλό ανθρώπινο δυναμικό, έχοντας στόχο, σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό, να προσφέρει στον καταναλωτή αξιόπιστες επιλογές που βελτιώνουν το επίπεδο ζωής, την υγεία κι ευεξία του».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kypropharm, κ. Ανδρέας Νικολάου αναφέρθηκε στην πολυετή συνεργασία των δύο εταιρειών λέγοντας:

«είναι μεγάλη μου χαρά που σας ανακοινώνουμε με τον πρόεδρο της Menarini Hellas, το λανσάρισμα των προϊόντων αυτοθεραπείας του Ομίλου Menarini στην Κύπρο, τα οποία είναι αξιόλογα και αξιόπιστα και διαφοροποιούνται από την υπόλοιπη αγορά, κάτι που χρειάζεται ο ιατροφαρμακευτικός κόσμος της Κύπρου».

H είσοδος της Menarini Hellas στην αγορά της Κύπρου και η συνεργασία των δύο εταιρειών και στον τομέα της αυτοθεραπείας, ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε παρουσία του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της Menarini Hellas κ. Γ. Συκιανάκη και του Δ/ντος Συμβούλου της Kypropharm κ. A. Νικολάου, στο Hilton Park Nicosia στη Λευκωσία.

 

Προϊόντα αυτοθεραπείας Menarini Hellas

Τα πρώτα προϊόντα που βρίσκονται σε κυκλοφορία περιλαμβάνουν 3 σειρές εξειδικευμένων σκευασμάτων που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές πτυχές της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν