Διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά τα TEVA Humanizing Health Awards

  • Ρούλα Τσουλέα
βραβεία
Στη διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Υγείας. Θα αξιολογηθούν από εργαζομένους της εταιρείας, με βάση τις αρχές της.

Η SPECIFAR ABEE, μέλος του Ομίλου εταιρειών της Teva, καλεί για δεύτερη χρονιά, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Υγείας να καταθέσουν υποψηφιότητες για τα Παγκόσμια Βραβεία Humanizing Health.

Τα βραβεία αυτά διοργανώθηκαν πέρυσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Διακρίθηκαν έξι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί για τις πρωτοβουλίες τους στην συνολική φροντίδα των ασθενών.

Στην ψηφοφορία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας οι οποίοι ψηφίζουν με βάση το πιστεύω της TEVA ότι η συνολική φροντίδα πρέπει να εμπεριέχει:

  • Κατανόηση
  • Ενσυναίσθηση
  • Ανθρωπιά
  • Συμπόνια
  • Στήριξη στις δυσκολίες που προκύπτουν από τη νόσο

Σε όλες τις διοργανώτριες χώρες οι νικητές των βραβείων είναι φορείς που υλοποιούν δυναμικές κοινωνικές πρωτοβουλίες. Οι πρωτοβουλίες αυτές αποτελούν έμπνευση και προσφέρουν πάντα κάτι παραπάνω στους ασθενείς και στο οικογενειακό τους περιβάλλον, που αποτελεί τους άτυπους φροντιστές τους.

«Πριν από λίγους μήνες κάναμε την αρχή. Τώρα, συνεχίζουμε δυναμικά δίνοντας την ευκαιρία για ακόμα μια χρονιά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς από το χώρο της υγείας να συμμετέχουν με τις δράσεις τους», δήλωσε η διευθύντρια Επικοινωνίας της SPECIFAR ABEE κυρία Ιωάννα Καρώνη.

Και συνέχισε: «Με την αναγνώριση και χρηματική επιβράβευση που προσφέρουμε μέσα από τα βραβεία Humanizing Ηealth, έχουμε σκοπό να ενισχύσουμε τις πρωτοβουλίες των οργανισμών που δραστηριοποιούνται ενεργά και προσφέρουν ουσιαστικά σε ασθενείς και φροντιστές».

Πληροφορίες συμμετοχής

Υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, καθώς και οι «Όροι & Προϋποθέσεις» για συμμετοχή βρίσκονται στον σύνδεσμο www.teva.gr.

Οι νικητές θα λάβουν τα βραβεία τους σε τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της χρονιάς. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο.