Bioiatriki και Samsung έχουν ένα δώρο ευεξίας για όλους

  • Ρούλα Τσουλέα
Bioiatriki
Το Διατροφολογικό – Εργομετρικό Κέντρο Bioiatriki+ του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπράττει με τη Samsung Electronics Hellas, προσφέροντας δυνατότητες καθημερινής καταγραφής δεδομένων υγείας και άσκησης, με τη βοήθεια της σειράς Samsung Galaxy Watch4.

Το Bioiatriki+ Nutrition & Fitness διαθέτει πληθώρα διατροφολογικών και εργομετρικών υπηρεσιών, ενώ παράλληλα παρέχει εξατομικευμένη συμβουλευτική και διατροφική εκπαίδευση.

Πλέον, χάρη στη Samsungκαι τη σειρά Samsung Galaxy Watch4, οι χρήστες των υπηρεσιών του Κέντρου έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν δεδομένα που αφορούν στην ευεξία τους, κάνοντας καθημερινά τις απαραίτητες μετρήσεις και θέτοντας τους επόμενους στόχους τους.

Πιο συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy Watch4 με τη βοήθεια του πρωτοποριακού αισθητήρα Samsung BioActive* μετρά σε πραγματικό χρόνο τη σύσταση του σώματος με δείκτες, όπως το ποσοστό λίπους, σκελετικών μυών και υγρών, βοηθώντας τελικώς τον χρήστη στην καλύτερη διαχείριση της φυσικής του κατάστασης και της διατροφικής του πορείας.

Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του Bioiatriki+ Nutrition & Fitnessκαι οι προηγμένες λειτουργίες fitnessτης σειράς Samsung Galaxy Watch4 μπορούν να γίνουν σύμμαχοι στην επίτευξη των διατροφικών στόχων. Το smartwatch της Samsung μπορεί να αποτελέσει συνοδοιπόρο στο ταξίδι προς την ευεξία και την υιοθέτηση πιο υγιεινών διατροφικών συνηθειών, βοηθώντας τον χρήστη να εντάξει παράλληλα και τη σωματική άσκηση στην καθημερινότητά του, χάρη στα δεκάδες προγράμματα γυμναστικής που διαθέτει.

Το Bioiatriki+ προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, όπως διαχείριση βάρους και διατροφική συμβουλευτική από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, εξειδικευμένες αιματολογικές και βιοχημικές διαγνωστικές εξετάσεις, δυνατότητα εργομετρικού ελέγχου, ενώ απευθύνεται σε όλους, από εγκύους και αθλητές έως παιδιά και άτομα τρίτης ηλικίας.

Ιδανικός συνδυασμός

Οι δυνατότητες παρακολούθησης διάφορων δραστηριοτήτων και οι επιλογές εξατομίκευσης του Samsung Galaxy Watch4, από κοινού με το προσωποποιημένο διατροφικό πλάνο που παρέχει το Bioiatriki+ Nutrition & Fitness, αποτελούν ιδανικό συνδυασμό για την επίτευξη της ευεξίας που αναζητά ο καθένας.

Επιπλέον, όσοι επισκέπτονται το Bioiatriki+ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Λεωφόρο Κηφισίας 132, στον 6ο όροφο, έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά τη σειρά Samsung Galaxy Watch4 και να επωφεληθούν από εκπτωτικά κουπόνια για την αγορά του smartwatch.

Με μότο «Reset – Recharge – Refocus», το Bioiatriki+  προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που έχουν στόχο την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και τη διατήρηση της καλής υγείας. Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, ο σύγχρονος εξοπλισμός του Κέντρου και η υψηλή εξειδίκευση του Ομίλου στον προληπτικό και διαγνωστικό έλεγχο, αποτελούν εγγύηση για πρόληψη, καλή υγεία και ευεξία.

Περισσότερες πληροφορίες: Bioiatriki+ Αθήνας 210 6966282