Best in Pharmacy Awards 2019: Χρυσή διάκριση ΣΠΕΑ και Sobi για την αιμορροφιλία

  • Ρούλα Τσουλέα
αιμορροφιλία
Χρυσό Βραβείο για καμπάνια για την αιμορροφιλία απέσπασαν ο Σύλλογος Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (Σ.Π.Ε.Α) και η βιοφαρμακευτική εταιρεία εξειδικευμένης φροντίδας, Sobi στη διοργάνωση Best in Pharmacy Awards 2019.

Χρυσό Βραβείο για την καμπάνια για την αιμορροφιλία «Κόκκινη Κλωστή» απέσπασαν ο Σύλλογος Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών και η εταιρεία Sobi.

Ειδικότερα, βραβεύθηκαν στην κατηγορία «Καλύτερη εταιρεία προϊόντων φαρμακείου της χρονιάς στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης» στο πλαίσιο της διοργάνωσης Best in Pharmacy Awards 2019.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά από τον Φαρμακευτικό Κόσμο της Boussias Communications. Ανέδειξε τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων που βρίσκονται πίσω από την επιτυχή ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων του χώρου.

Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι θεσμικών και επιχειρηματικών φορέων, φαρμακοποιοί, εμπειρογνώμονες και στελέχη της αγοράς από το χώρο της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, της συσκευασίας, ειδικοί της κοινωνικής υπευθυνότητας και του περιβάλλοντος.

Η διάκριση αυτή επιβραβεύει τη δέσμευση της Sobi και την αποστολή του Συλλόγου Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (Σ.Π.Ε.Α) για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με σπάνιες παθήσεις, όπως η αιμορροφιλία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις σελίδες:

www.hemophiliasociety.gr

https://liberatelife.gr/ και www.liberatelife.gr/kokkini-klosti

https://www.youtube.com/channel/UCV5cJh9l1WG4SueUOs80czQ/featured%20.