3η Επιστημονική Διημερίδα της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» για τον καρκίνο του μαστού στο ΙΑΣΩ

  • Ρούλα Τσουλέα
διημερίδα
Η διημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, το πρωί. Χώρος διεξαγωγής είναι η Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι.

Επιστημονική διημερίδα για τον καρκίνο του μαστού και την διαχείρισή του διοργανώνει η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία – Ίαση – Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.) με την υποστήριξη του ΙΑΣΩ και της Β’ Κλινικής Μαστού του.

Η διημερίδα έχει ως στόχο την συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, καθώς και την ενημέρωση για τα τελευταία δεδομένα που αφορούν στον καρκίνο του μαστού και την κλινική διαχείρισή του.

Η διαρκής εκπαίδευση και ενημέρωση των νέων και παλαιότερων ιατρών είναι σήμερα πιο πολύτιμη από ποτέ. Η συμμετοχή σε υψηλού επιπέδου επιστημονικές συναντήσεις είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της ποιότητας στην ιατρική πράξη, σε ένα επιστημονικά και κοινωνικοοικονομικά απαιτητικό και μεταβαλλόμενο περιβάλλον, αναφέρει το ΙΑΣΩ σε ανακοίνωσή του.

Η διημερίδα απευθύνεται σε ιατρούς με βασικές και προηγμένες γνώσεις στις νόσους του μαστού, όπως:

  • Χειρουργούς μαστού
  • Γυναικολόγους
  • Ακτινολόγους
  • Ογκολόγους
  • Ειδικούς υπερήχων

Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι θα αναπτύξουν ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα.

Η διημερίδα είναι η 3η κατά σειρά της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. Θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022. Το Σάββατο θα αρχίσει στις 08.30′ π.μ. και την Κυριακή στις 09.00 π.μ. Χώρος διεξαγωγής είναι η Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ (Λεωφόρος Κηφισίας 37-39, Μαρούσι).

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο χειρουργός μαστού Γρηγόριος Ξεπαπαδάκης, διευθυντής της Β’ Κλινικής Μαστού του ΙΑΣΩ, ιδρυτής και πρόεδρος της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί υβριδικά (με φυσική παρουσία και μέσω live streaming). Είναι απαραίτητη η προεγγραφή για όλους τους ενδιαφερομένους.

Η εγγραφή για τη δια ζώσης  και τη διαδικτυακή παρακολούθησή είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα στοιχεία τους στο link: https://registration.letscongress.eu/newpnr/1377 επιλέγοντας τον τρόπο παρακολούθησης.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 7711673 (γραμματεία διημερίδας) ή 210 6383906 (κυρία Αθηνά Άντζου – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Το αναλυτικό πρόγραμμα της διημερίδας έχει αναρτηθεί στο link https://bit.ly/3B9hRwV