Ζεσταίνεται το…κοκκαλάκι των ασθενών! Ρευστό για πετρέλαιο στο ΕΣΥ. Οι ευχαριστίες Άδωνι

  • Iatropedia
Είδαν κι απόειδαν στην κυβέρνηση ότι ο χειμώνας δε βγαίνει για τα δημόσια νοσοκομεία με τις περικοπές, και αποφάσισαν να ενισχύσουν τα Ταμεία ώστε να αγορασθεί πετρέλαιο και να λειτουργήσουν τα καλοριφέρ.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας περιπτώσεις νοσηλευτικών ιδρυμάτων που δεν είχαν χρήματα ούτε για πετρέλαιο να ζεστάνουν τους ασθενείς. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις οριακά δεν ξεπάγιασαν οι ασθενείς καθώς τα κονδύλια τελείωναν και οι διοικητές έκαναν αλχημείες μέχρι να έρθουν το ζεστό χρήμα.

Και επειδή ο χειμώνας μόλις τώρα μπήκε, και επειδή έρχονται και γιορτές η κυβέρνησης αποφάσισε να ενισχύσει τα νοσηλευτικά ιδρύματα προκειμένου να προμηθευτούν πετρέλαιο για την ομαλή φιλοξενία των ασθενών.

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προχώρησε σε έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 10 εκατ. ευρώ για τη θέρμανση των νοσοκομείων.

Το γεγονός φαίνεται ότι έκανε εντύπωση και στον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έσπευσε να ευχαριστήσει τον συνάδελφό του Χρ. Σταικούρα για την προσφορά του μέσω του αγαπημένου του twitter.

Απεφάνθη στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πάντως για το 2014 τα κονδύλια των νοσοκομείων θα είναι ακόμη πιο κουρεμένα συνεπώς οι διοικήσεις θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα και πάλι με πολύ λιγότερα.

Να σημειωθεί ότι τα χρήματα του προϋπολογισμού είχαν ήδη τσεκουρωθεί τα τελευταία τρία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόεδρος ΠΙΣ στο iatropedia:«Ο Νέος ΕΟΠΥΥ θα εκμεταλλεύεται γιατρούς και ασθενείς»! Άρθρο-παρέμβαση

Άδωνις αμετακίνητος για γιατρούς ΕΟΠΥΥ! Όταν οι λεπτομέρειες κάνουν τη …διαφορά

Νέοι διοικητές και στα υπόλοιπα νοσοκομεία! Ποιους διόρισε ο Άδωνις

Έρχονται φάρμακα και στα σούπερ μάρκετ το 2014! Ποια θα πωλούνται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν