«Βρέχει» μηνύσεις στον χώρο της Υγείας: Οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ κατά παντός υπευθύνου

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μη νόμιμη παρουσία και δραστηριότητα αλλά και αξιόποινες πράξεις καταμαρτυρούν σε συνεργάτιδα του προέδρου Θ. Ρόζενμπεργκ οι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ και για τον λόγο αυτό κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου...

΄πως αναφέρουν, «συλλογική μας απόφαση και βασικός γνώμονας των ενεργειών μας είναι η προστασία των Εργαζομένων, η διαφύλαξη των δικαιωμάτων τους και η προάσπιση της νομιμότητας στον χώρο εργασίας.

Ως Σωματείο Εργαζομένων έχουμε εκ του καταστατικού μας δικαίωμα και καθήκον να ενεργούμε καθετί διασφαλίζει τα υλικά και ηθικά συμφέροντα των εργαζομένων πάντοτε εντός των νομίμων πλαισίων και ιδιαίτερα όταν διασαλεύεται η έννομη τάξη προς βλάβη των εργαζομένων ή/και τρίτων πολιτών.

Οι ενέργειές μας στην κατεύθυνση αυτή είναι νόμιμες, θεσμικές, διαφανείς και δημόσιες. Τα αιτήματά μας αφορούν το μέλλον μας και το μέλλον των οικογενειών μας. Είναι δίκαια και νόμιμα και ως εκ τούτου μη διαπραγματεύσιμα.

Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν επαναλαμβανόμενων σχετικών γραπτών ερωτημάτων μας, τα οποία ουδέποτε απαντήθηκαν από τον πρόεδρο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. παρά την σχετική υποχρέωση που έχει, σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ με τον Νομικό του Σύμβουλο κύριο Γιάννη Καρούζο κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Αξιότιμου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών κατά παντός υπευθύνου, θέτοντας του υπόψη τα καταγγελλόμενα αναφορικά με τη μη νόμιμη παρουσία και λειτουργία εντός του ΚΕΕΛΠΝΟ της στενής συνεργάτιδας του προέδρου κυρίου Ρόζενμπεργκ και τις ενδείξεις για την τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων.

Τον λόγο πλέον για την διερεύνηση των καταγγελλομένων και προκειμένου να διενεργηθούν εν γένει τα νόμιμα έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ του Σωματείου

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Σταμάτης Πουλής Γιώργος Δελλής