Βράβευση του Κ.Ε.Φ.Ι. στα Prix Galien 2019

  • Ρούλα Τσουλέα
Κ.Ε.Φ.Ι. βραβείο
Βραβείο Συλλόγων Ασθενών απέσπασε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. στα Prix Galien 2019.

Το βραβείο Συλλόγων Ασθενών «Patient Initiative Award» απέσπασε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. στα Prix Galien 2019.

Το βραβείο αυτό ανήκει στην κατηγορία «Καλύτερη Καμπάνια Επικοινωνίας & Ενημέρωσης Κοινού».

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019. Παρούσες ήταν σημαντικές προσωπικότητες από τον τομέα της Υγείας. Μεταξύ αυτών ήσαν θεσμικοί παράγοντες, Ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών κ.λπ.

Η βραβευμένη καμπάνια αφορά σε σειρά δράσεων που πραγματοποίησε ο Σύλλογος τον Νοέμβριο του 2018. Οι δράσεις αφορούσαν την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Παγκρέατος.

Το συγκεκριμένο βραβείο έχει ως στόχο να ενδυναμώσει την αναγνωρισιμότητα των συλλόγων ασθενών. Επιπλέον, στοχεύει να τους παρακινήσει ώστε να αυξήσουν τις δραστηριότητές τους, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή πρόσβαση των ασθενών τόσο στην ενημέρωση όσο και στις παροχές υγείας.

Στη διαδικασία αξιολόγησης για το συγκεκριμένο βραβείο συμμετείχαν φέτος είκοσι τρείς (23) σύλλογοι ασθενών απ’ όλη την Ελλάδα.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του Κ.Ε.Φ.Ι. η Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωή Γραμματόγλου. Η κυρία Γραμματόγλου στο σύντομο χαιρετισμό της επεσήμανε την ενεργή και ιδιαίτερη σημαντική προσπάθεια των μελών και των εθελοντών του Κ.Ε.Φ.Ι. στην υποστήριξη και σωστή ενημέρωση των ασθενών και του κοινού.

Οι άνθρωποι του Κ.Ε.Φ.Ι. αισθάνονται δικαιωμένοι από τη βράβευση και παραμένουν προσηλωμένοι στο μεγάλο στόχο που είναι η υποστήριξη αλλά και η σωστή ενημέρωση των ογκολογικών ασθενών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν