Βούρκωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη τελετή παράδοσης- παραλαβής! Όλο το παρασκήνιο (Φωτό)

  • Iatropedia
Μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης- παραλαβής του υπουργείου υγείας . Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του και με κόκκινα μάτια και σπασμένη φωνή καλοσώρισε τον φίλο του και νέο υπουργό υγείας Μάκη Βορίδη στην οδό Αριστοτέλους!

Λίγο πριν την αναμενόμενη τελετή οι δυο φίλοι συναντήθηκαν κατ΄ ιδίαν για να συζητήσουν τόσο τις πολιτικές εξελίξεις που σηματοδοτεί ο ανασχηματισμός όσο και για να ενημερωθεί ο Μάκης Βορίδης για τις εκρεμότητες που αφήνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο μεταξύ από νωρίς τα πάντα ήταν έτοιμα στην μεγάλη αίθουσα του υπουργείου υγείας για να γίνει η τελετή παράδοσης- παραλαβής.

Οι επίσημοι αλλά και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ πήραν θέσεις.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ο απερχόμενος υπουργός υγείας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του αφού έκλεισε ένα χρόνο στο τιμόνι του υπουργείου κάνοντας μεταρρυθμίσεις τόσο στο χώρο της υγείας όσο και στο χώρο του φαρμάκου.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ακόμη και την ημέρα που η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου έφερνε στο κόσμο το δεύτερο παιδί τους εκείνος βρίσκονταν στην οδό Αριστοτέλους.

Έδωσε την μάχη του και κατάφρε να καθαρίσει» το πρώην ΙΚΑ. Απέλυσε γιατρούς, έκανε συγχωνεύσεις, έτρεξε τις διαθεσιμότητες, κούρεψε τα φάρμακα και τη δαπάνη και άλλαξε τον τρόπο που λειτουργεί το δημόσιο ΕΣΥ. Για πολλούς ήταν κινήσεις που έπρεπε να γίνουν, δεδομένου ότι χρόνια τώρα ο τομέας της Υγείας έβριθε διαφθοράς, υπερτιμολογήσεων και περιττών δομών.

Περιμένοντας να ξεκινήσει η τελετή. Όλοι στις θέσεις τους

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται στο βήμα για να υποδεχθεί τον νέο υπουργό υγείας. Αφού καλοσώρισε τον Μάκη Βορίδη εξέφρασε την ελπίδα του και την πεποίθηση του ότι το έργο του θα συνεχιστεί από έναν άξιο πολιτικό!

Στις θέσεις τους όμως βρίσκονται και οι απερχόμενοι ο κ. Αντώνης Μπέζας και η κ. Ζέτα Μακρή

Με κόκκινα μάτια ο Άδωνις Γεωργιάδης και σπασμένη φωνή καλοσώρισε τον φίλο του Μάκη Βορίδη

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Μάκης Βορίδης ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον φίλο του Άδωνι Γεωργιάδη. Έκανε λόγο για μεταρρυθμίσεις και ανατροπές που έγιναν στο υπουργείο επί ημερών του και οι οποίες θα συνεχιστούν!

Αλλά και ο τέως υφυπουργός υγείας Αντώνης Μπέζας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Άδωνι Γεωργιάδη και συμφώνησε για την άψογη συνεργασία που είχαν ως ομάδα.

Παίρνοντας το λόγο ο αναπληρωτής υπουργός υγείας κ.Λεωνίδας Γρηγοράκος κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένας εμφύλιος μεταξύ του ίδιου και του νέου υπουργού υγείας αλλά είναι αποφασισμένος να δουλέψουν για το κοινό καλό και την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας.

Η απερχόμενη υφυπουργός υγείας κ. Ζέτα Μακρή αναφέρθηκε με την σειρά της τόσο στο καλό κλίμα όσο και στο έργο και στις μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν όλο τον προηγούμενο χρόνο.

Το καλό κλίμα διάλεξε να σχολιάσει η νέα υφυπουργός υγείας Κατερίνα Παπακώστα λέγοντας πως εμείς έχουμε χημεία.

Καλοσωρίζοντας τον Μάκη Βορίδη στην είσοδο του υπουργείου υγείας!

Δείτε εδώ το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η επόμενη μέρα Βορίδη στο υπουργείο Υγείας! Τι δήλωσε πως θα κάνει

Δείτε τη νέα πολιτική Βορίδη σε φάρμακα, γιατρούς και φαρμακοποιούς! Τι θα κάνει ο νέος υπουργός

Ο θυμός Άδωνι και οι …ντρίπλες Βορίδη! Ο τσακωμός και το άγνωστο παρασκήνιο του ανασχηματισμού

«Καλωσόρισμα» Μάκη με …απεργίες από γιατρούς-εργαζόμενους! Τι διεκδικούν