Βγήκαν σκουλήκια μέσα από το δέρμα της μετά από τσίμπημα αλογόμυγας – Δείτε πώς ήταν! [pics]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
σκουλήκια
Όλοι έχουμε συναντήσει μια αλογόμυγα στο δωμάτιο που βρισκόμαστε, ή στο τραπέζι την ώρα που τρώμε και φυσικά την διώχνουμε αμέσως για να μην κάτσει στο φαγητό και το μολύνει. Αλλά δεν φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να προκαλέσει μια αλογόμυγα.

Βλέπετε, η αλογόμυγα (όπως κάθε έντομο) ψάχνει να βρει το ιδανικό σημείο για να αφήσει τα αυγά της, τα οποία γίνονται σκουλήκια. Και μια 28χρονη κοπέλα από την Σαγκάη το ένιωσε αυτό το πράγμα στο πετσί της… κυριολεκτικά!

Μετά από ταξίδι που έκανε στα τροπικά δάση της Βραζιλίας, επέστρεψε στην Κίνα, όπου παρατήρησε ότι είχε αναπτύξει ένα εξόγκωμα στο δεξί της πόδι, το οποίο μάλιστα είχε κάνει πληγή και της προκαλούσε πολύ έντονη φαγούρα. Τότε θυμήθηκε ότι σε εκείνο το σημείο την είχε «τσιμπήσει» μια αλογόμυγα.

Η συνέχεια θυμίζει την ταινία «Alien»…

Πιθανότατα η αλογόμυγα πρόλαβε να αφήσει τα αυγά της μέσα στο δέρμα της 28χρονης, με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν κανονικά κάτω από το δέρμα της τα σκουλήκια που αργότερα θα γινόντουσαν νέες αλογόμυγες.

Μάλιστα την είχε τσιμπήσει σε τρία σημεία στο πόδι της και ενώ η 28χρονη ήταν ακόμα στην Λ. Αμερική για το ταξίδι της, πρόσεξε ότι είχε αντίστοιχα τρία εξογκώματα, τα οποία της προκαλούσα φαγούρα, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω σημασία.

Αλλά όταν επέστρεψε στην Σαγκάη, τα εξογκώματα άνοιξαν και βγήκαν από μέσα της σκουλήκια αλογόμυγας!

σκουλήκια

Η 28χρονη πήγε αμέσως στο νοσοκομείο Longhua, όπου οι γιατροί την εξέτασαν και βρήκαν ακόμα δύο σκουλήκια, τα οποία και αφαίρεσαν χειρουργικά, προτού αυτά «βγουν» μόνα τους. Τώρα η κατάστασή της είναι σταθερή και ακολουθεί θεραπεία με αντιβιοτικά.

http://www.dailymail.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SOS: Αν νιώθετε αυτά έχετε σκουλήκια ή παράσιτα στο έντερο!

Ανατριχίλα! Τον τρώνε ζωντανό εκατοντάδες σκουλήκια στον εγκέφαλό του (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)