Βασίλης Οικονόμου: «Στην κόψη του ξυραφιού η λειτουργία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Όπως καταγγέλλει ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, "το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έσυρε στην κόψη του ξυραφιού, θέτοντας σε αμφισβήτηση ακόμα και την ικανότητα του να λειτουργήσει, είναι άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη στην Υγεία".

Διαβάστε περισσότερα από την δήλωση του κ. Οικονόμου:

Ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, για την κατάσταση που επικρατεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι δυσάρεστες «εκπλήξεις» στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας δεν λένε να σταματήσουν. Αυτή τη φορά, πρόκειται για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έσυρε στην κόψη του ξυραφιού, θέτοντας σε αμφισβήτηση ακόμα και την ικανότητα του να λειτουργήσει.

Βασικά υλικά, σύριγγες, ράμματα, γάζες λείπουν εδώ και μήνες. Είναι άλλη μια απόδειξη της τραγικής κατάστασης στην οποία έχουν φέρει το νοσοκομείο, οι άθλιοι χειρισμοί της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας. Όσον αφορά στον προϋπολογισμό του νοσοκομείου, είναι ο χαμηλότερος από όλων των αντίστοιχων μονάδων πανελλαδικά.

Ο χώρος της Υγείας είναι τόσο σημαντικός και αφορά τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου ας σκύψει πάνω από τα προβλήματα των νοσοκομείων της χώρας.

Απαιτούνται γρήγορες και καθαρές λύσεις».