Βάλτε όρια στους έφηβους με την βοήθεια των ειδικών

  • Iatropedia
Κάποιοι γονείς εφήβων δυσκολεύονται να βάλουν όρια, ενώ άλλοι δυσκολεύονται να τα διατηρήσουν. Η άρνηση των εφήβων να ακολουθήσουν κανόνες φέρνει συχνά όλη την οικογένεια σε σύγκρουση, τους εφήβους σε ξεσπάσματα θυμού και τους γονείς σε αδιέξοδο.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Όπως δηλώνει η ψυχοθεραπεύτρια δρ Φαίδρα Λογοθέτη «αν είσαστε από τους γονείς εφήβων που…

ξοδεύετε μεγάλες ποσότητες ενέργειας και χρόνου στο να τους διδάσκετε την σημασία της υπευθυνότητας. Εξηγείτε ξανά και ξανά και υπενθυμίζετε το τι πρέπει να κάνουν. Συγκρούεστε για θέματα όπως το διάβασμα των μαθημάτων, το ωράριο της διασκέδασης, η χρήση του υπολογιστή και του κινητού, η επιλογή των φίλων, το ντύσιμο, το αλκοόλ, το τσιγάρο, η ανάληψη ευθυνών, η γενικότερη συμπεριφορά στο σπίτι και το σχολείο, τότε το LifeClass «ΒΑΛΕ ΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ» είναι πραγματικά χρήσιμο για εσάς!»

Η Δρ. Φαίδρα Λογοθέτη ισχυροποιεί τους αποθαρρυμένους γονείς, τους αποδεικνύει ότι υπάρχει φώς στο τούνελ της συνεργασίας με τους εφήβους τους, προσφέρει τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές και εφαρμόσιμες κατευθύνσεις οριοθέτησης των εφήβων. Μέσα από εύστοχη συζήτηση, πρακτικά παραδείγματα και συγκεκριμένες πρακτικές θα δοκιμάσετε έναν αποτελεσματικό τρόπο οριοθέτησης των εφήβων σας, χωρίς όμως, να χάσετε τη σχέση μαζί τους.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ώρες

ΕΠΟΜΕΝΟ LIFECLASS: Σάββατο 31 Ιανουαρίου 11:00 – 14:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: 210 6232244, καθημερινά 16:00 – 19:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί πολλά παιδιά και έφηβοι παρουσιάζουν αυτοκτονική συμπεριφορά;

Ναρκομανείς στα 14 και αλκοολικοί στα 15 τους, οι έφηβοι σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν