Τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές και ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας υπογράφει επιχορηγήσεις

  • Iatropedia
ΕΚΑΒ, ΟΚΑΝΑ, ΕΕΣ, ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" καρπώνονται τα ...οφέλη από τις νέες Υπουργικές Αποφάσεις του κ. Θάνου Δημόπουλου που δείχνει ζήλο στην διεκπεραίωση των εκκρεμών θεμάτων στην Αριστοτέλους.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Συγκεκριμένα, ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας Δημόπουλος υπέγραψε χθες το βράδυ Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν επιχορηγήσεις ύψους 6,8 εκατ. ευρώ δίνοντας την …πρωτόγνωρη αίσθηση ότι το κράτος αυτό έχει συνέχεια…

Οι επιχορηγήσεις αυτές αναλύονται ως εξής:

-Έγκριση της επιχορήγησης του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) με το ποσό του 1.000.000 ευρώ για την κάλυψη έκτακτων λειτουργικών του δαπανών για το οικονομικό έτος 2015.

-Επιχορήγηση του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» με το ποσό των 3.207.136,00 ευρώ για την κάλυψη των δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού του για το μήνα Σεπτέμβριο του οικονομικού έτους 2015.

-Επιχορήγηση του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) με το ποσό των 1.588.046,00 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν οι δαπάνες μισθοδοσίας των υπαλλήλων και οι λειτουργικές δαπάνες των Κέντρων Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας για το Γ Τρίμηνο του οικονομικού έτους 2015 .

-Επιχορήγηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) με το ποσό του 1.000.000 ευρώ σε εκτέλεση του αρ. 4 του Ν.3627/2007 [ΦΕΚ 292/Α/2007] «Σύμβαση μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού» για την εκπλήρωση του σκοπού και της αποστολής του για το οικονομικό έτος 2015.

-Επιχορήγηση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΑΠΟΣΤΟΛΗ με το ποσό των 165.148,00 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν δαπάνες μισθοδοσίας και λειτουργίας του, με απόλυτη προτεραιότητα στην κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν