«Τρέχει» η προκήρυξη για την πρόσληψη γιατρών στις ΤΟΜΥ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Με σκοπό την ενημέρωση του ιατρικού προσωπικού για τον διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με τη στελέχωση των Τοπικών Μονάδων Υγείας, ο Ευάγγελος Φραγκούλης, γενικός γραμματέας της Ελληνικής Εταιρίας Γενικής Ιατρικής και αναπληρωτής αρχίατρος ΕΔΟΕΑΠ, κοινοποίησε μέσω του προφίλ του στο facebook την προκήρυξη καθώς και μία σύντομη πρόσκληση ενδιαφέροντος εκ του αναπληρωτή γενικού γραμματέα του ΥΥΚΑ, η Βαρδαρού.

Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρει:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη στελέχωση των Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν γιατροί με ειδικότητα Γενική Ιατρική ή Παθολογία,Παιδίατροι, Νοσηλευτές, Επισκέπτες Υγείας, Κοινωνικοί Λειτουργοί και απόφοιτοι ΑΕΙ ή Δ/βάθμιας για τις θέσεις διοικητικού προσωπικού.Οι επιτυχόντες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε ένα διεπιστημονικό περιβάλλον εργασίας, συνεργαζόμενοι και συλλειτουργώντας με όλους τους επαγγελματίες υγείας που θα στελεχώσουν τις νέες δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας. Οφέλη:- Εγγυημένο εισόδημα, ανταγωνιστικό σε σχέση με τις προοπτικές και τις δυνατότητες που προσφέρει αυτή τη στιγμή το ελεύθερο επάγγελμα στον ιατρικό και νοσηλευτικό κλάδο.

Προκειμένου για το ιατρικό προσωπικό προβλέπονται:
– οι αποδοχές του Επιμελητή Α΄ και προβλεπόμενα επιδόματα
– Εργασία στον τόπο διαμονής.
– Απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.
– Ασφάλιση.
– Ευκαιρία επαγγελματικής καθιέρωσης στην τοπική κοινωνία.
– Προοπτική μονιμοποίησης στο ΕΣΥ.
– Κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών.

Μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση tomy.moh.gov.gr, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxis (username και password). Η ηλεκτρονική υποβολή θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 25/8, και οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν στις Υγειονομικές Περιφέρειες έως τις 4/9 με αυτοπρόσωπη παρουσία ή με συστημένη επιστολή.

Δείτε εδώ την προκήρυξη στην ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας.