Τραγωδία στη Ρόδο: Παιδάκι 3,5 ετών πνίγηκε σε πισίνα

  • Γιάννα Σουλάκη
πισίνα
Τραγικό τέλος βρήκε το απόγευμα της Κυριακής 15/05/2025 σε πισίνα, ένα κοριτσάκι 3,5 ετών, το οποίο ήταν κάτω από την επίβλεψη της γιαγιάς του. 

Τη ζωή του έχασε το απόγευμα σε πισίνα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου ένα κοριτσάκι τρεισήμισι ετών.  Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr το ανήλικο παιδί ήταν κάτω από την επίβλεψη της γιαγιάς όταν διελαθε της προσοχής της και λίγο αργότερα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά, με τους διασώστες να ξεκινούν παρατεταμένη διαδικασία ανάνηψης του μικρού παιδιού.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου το επιτελείο των γιατρών βρίσκοταν σε πλήρη ετοιμότητα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να δώσουν οι έρευνες της αστυνομίας που συνεχίζονται αυτή την ώρα.