Το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στην κορφή της Ευρώπης

  • Iatropedia
Το πρώτο βραβείο του “κορυφαίου εργοδότη της Ευρώπης”, έλαβε το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «European Business Awards 2012/13». Πρόκειται για μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση αφού η αξιολόγηση των Ευρωπαϊκών εταιριών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, έγινε από 150 ανθρώπους, σημαντικές προσωπικότητες στον χώρο των επιχειρήσεων αλλά και από τον Ακαδημαϊκό χώρο, πανευρωπαϊκά.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στα εφετινά βραβεία συμμετείχαν περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις από 27 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

H κ. Αρετή Σουβατζόγλου διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, δήλωσε ότι: «η κορυφαία αυτή διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για εμάς όσο και για τη χώρα μας, καθώς καταφέραμε να αναδείξουμε την Ελλάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη και μάλιστα στον τομέα των εργασιακών σχέσεων και του εργασιακού περιβάλλοντος που «δοκιμάζονται» στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε».

Η καρδιά του νοσοκομείου, είναι οι εργαζόμενοι του. Η κ. Σουβατζόγλου τόνισε: «Οι εργαζόμενοί μας αποτελούν την «καρδιά» της επιχειρηματικής μας δράσης. Η διατήρηση -και μάλιστα αύξηση- των θέσεων εργασίας, οι επιπλέον παροχές -οικονομικές και μη- και κυρίως η αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων, συνιστούν το τρίπτυχο της συνταγής».

Ο θεσμός των European Business Awards, είναι ο σημαντικότερος διαγωνισμός επιχειρηματικών βραβείων στην Ευρώπη, αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.