Το Κίνημα Αλλαγής στο Νοσοκομείο Αττικό για επιτόπιο έλεγχο της κατάστασης

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Αντιπροσωπεία του τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής, με τον βουλευτή Λάρισας και τομεάρχη Υγείας, Κώστα Μπαργιώτα, τον Γιώργο Καρρά βουλευτή Β’ Αθήνας και τον Σωτήρη Ζώτο αν. γραμματέα του τομέα Υγείας και υποψήφιο βουλευτή Αν. Αττικής, επισκέφθηκε σήμερα το Αττικό.

Όπως σχολίασαν μετά, «ότι φτιάξαμε, με τον κόπο και τις θυσίες του Ελληνικού Λαού στην Υγεία καταρρέει από την ανικανότητα και τις ιδεοληψίες της κυβέρνησης των Συριζανέλ, που ξοδεύει πόρους και προσωπικό στα πειράματα των ΤΟΜΥ και έχει αφήσει στο έλεος του θεού τα νοσοκομεία».

Κοινή διαπίστωση των τριών ήταν ότι:

«Η «ναυαρχίδα» του Εθνικού Συστήματος Υγείας και μοναδική ελπίδα για τους 600.000 κατοίκους της Δυτικής Αθήνας, ασφυκτιά εγκαταλελειμμένη στα χέρια μιας ανίκανης και αλαζονικής διοίκησης, που κλείνει την εφημερία για τους πολίτες, αδιαφορεί για τον εξοπλισμό ζωτικών τμημάτων του νοσοκομείου (Στεφανιογράφος) και με πρόσχημα γιορτές και πανηγύρια, αρνήθηκε ακόμα και να συναντήσει την αντιπροσωπία μας . Δεν θα τους αφήσουμε σε «χλωρό κλαρί», θα είμαστε δίπλα στους πολίτες και τους Εργαζόμενους. Όσο μένουν βλάπτουν σοβαρά την υγεία Υπάρχει Λύση, Κίνημα Αλλαγής, Υγεία για Όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν