Το είδαμε κι αυτό… Βρέφος σε ράντζο στην Παιδιατρική του Βενιζέλειου νοσοκομείου Κρήτης!

  • Γιάννα Σουλάκη
βρέφος σε ράντζο
Βρέφος 8 μηνών με πυρετό και άλλα συμπτώματα πραγματοποίησε τη νοσηλεία του στο διάδρομο της Παιδιατρικής Κλινικής του Βενιζελείου νοσοκομείου. "Η νοσηλεία του βρέφους σε ράντζο έγινε για να μην ... κολλήσει μικρόβια στον θάλαμο", ήταν η δικαιολογία που πρόβαλε ο διοικητής του νοσοκομείου.

Στο διάδρομο νοσηλεύτηκε χθες βράδυ στην Παιδιατρική Κλινική του Βενιζελείου ένα μωρό 8 μηνών, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την οικογένεια, ήταν η παρουσία συνεργείου, το οποίο προχώρησε σήμερα το πρωί σε εργασίες … στο air condition, λίγα βήματα από το κρεβατάκι στο οποίο βρισκόταν το μωρό.

Με αφορμή αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση και σε συνδυασμό με την έλλειψη θαλάμων στην κλινική, η γιαγιά του μωρού μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV, κάνοντας λόγο για εικόνες που |δεν μας τιμούν σε ένα δημόσιο νοσοκομείο», ενώ αναφέρθηκε στις «σκόνες, αλλά και στον θόρυβο», που ταλαιπώρησαν την οικογένεια και έβαλαν σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού.

Βρέφος σε ράντζο

Οι γονείς δήλωσαν ότι δεν επιθυμούσαν να παραμείνει άλλο στην κλινική το μωρό τους και αποφάσισαν να το θέσουν στην παρακολούθηση ιδιώτη παιδίατρου. Έτσι, υπέγραψαν και αποχώρησαν από το νοσοκομείο «με τις χειρότερες, όπως δήλωσαν εντυπώσεις».

Σε επικοινωνία με τον διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου κ. Γιάννη Τασσόπουλο, διευκρίνισε ότι το μωρό «δεν μεταφέρθηκε χθες βράδυ σε θάλαμο για να μην κολλήσει κάποιο μικρόβιο» και ότι πρόθεση των υπευθύνων ήταν να το μεταφέρουν το πρωί σε κανονικό θάλαμο.

Παράλληλα, ο κ. Τασσόπουλος ανέφερε ότι το μωρό «δεν κινδύνευε καθώς ήταν υπό την εποπτεία της παιδιατρικής» ενώ ερωτηθείς σχετικά με τις εργασίες στο air condition, υποστήριξε ότι «γίνονταν μακρυά…στο βάθος του διαδρόμου».

Πηγή: neakriti.gr