Την ανθρωπιστική κρίση στην Υγεία «χτυπάει» το Σάββατο το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

  • Iatropedia
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής αύριο Σάββατο συγκεντρώνει φάρμακα για τους ανασφάλιστους στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Πατησίων.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν μπορεί να προέρχονται είτε από το προσωπικό φαρμακείο κάποιου είτε να είναι αγορασμένα από φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Τα φάρμακα που συγκεντρώνονται στο πλαίσιο των δράσεων «Όλοι Mαζί Mπορούμε και στην Yγεία» θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών οι οποίοι και θα κάνουν την κατηγοριοποίησή τους.

Στο ιατρείο καταφεύγουν τα τελευταία χρόνια ασθενείς οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους για να εξεταστούν, να παραπεμθφούν σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά και να λάβουν δωρεάν κάποια από τα φάρμακά τους.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» του ΙΣΑ και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.