Τι συμβαίνει μέσα στο σώμα όταν τρώμε μιλάμε ή κάνουμε… (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Iatropedia
Σε κάποια φάση της ζωής μας, όλοι έχουμε αναρωτηθεί τι συμβαίνει πώς θα ήταν να μπορούσαμε να δούμε τι συμβαίνει μέσα στο σώμα μας, όταν κάνουμε διάφορες δραστηριότητες.

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο, η ομάδα του Vox, έρχεται να μας λύσει κάθε τέτοια απορία, με την βοήθεια ενός μαγνητικού τομογράφου.

Η μαγνητική τομογραφία “βλέπει” το εσωτερικό του σώματος με τη χαρτογράφηση της θέσης των μορίων του νερού, τα οποία υπάρχουν σε διαφορετικές πυκνότητες σε διαφορετικούς τύπους ιστού.

Θα δείτε ανθρώπους να μιλούν, να φιλιούνται, να κάνουν σεξ (!), να πίνουν χυμό, ακόμη και παίζουν ένα μουσικό όργανο. Πρόκειται για ένα βίντεο, στο οποίο συγκεντρώθηκαν εικόνες από παλιότερα αντίστοιχα βίντεο από διάφορες πηγές, όπως οι εικόνες που υπήρχαν σε έρευνα του 1999 στην επιστημονική επιθεώρηση British Medical Journal.

Μάλιστα, οι εικόνες από μαγνητικό τομογράφο την δεκαετία του 1960 έδειξαν ότι είναι εφικτό καταγραφεί σε βίντεο η γυναικεία σεξουαλική διέγερση, καθώς και η ανατομική αντίδραση τόσο των αντρικών όσο και των γυναικείων γεννητικών οργάνων κατά τη συνουσία. Οι σαρώσεις βοήθησαν τότε τους ερευνητές να αποδείξουν ότι το πέος δεν έχει σχήμα S, αλλά μάλλον ένα σχήμα “μπούμερανγκ” στην ιεραποστολική στάση στο σεξ και πως η μήτρα δεν αυξάνεται σε όγκο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης.

Δείτε το μοναδικό βίντεο από το Vox…

http://www.medicaldaily.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιες στάσεις του σεξ καταλήγουν στα επείγοντα;