Τι πρέπει να κάνετε για καλή υγεία

  • Iatropedia
Η διατήρηση της καλής υγείας δεν περιορίζεται μόνο στο ετήσιο τσεκ απ μια φόρα το χρόνο α αλλά είναι μια υπόθεση η οποία θέλει καθημερινό κυνήγι και ενασχόληση. Μπορεί τις περισσότερες φορές να μην είναι εφικτό αλλά ο οργανισμός μας έχει εσωτερική μνήμη και θυμάται τους τρόπους με τους οποίους του κάνουμε κακό. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για καλή υγεία

Ναι στους φρέσκους χυμούς.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση φρέσκων χυμωδών αποτελούν ασπίδα προστασίας στην εμφάνιση διαφόρων παθήσεων αλλά και των γνωστών σε όλους κοινό ά κρυολογήματα η ιώσεις.

Αν δεν μπορείτε να τρώτε φρούτα λόγω υποχρεώσεων στη δουλειά πιείτε αντι για καφέ φρέσκο χυμό από όποιο φρούτο επιθυμείτε.

Ναι στο λεμονόνερο

Ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να βελτιώσετε την υγειά σας είναι να πίνετε από τον πρωινό καφέ μαι κούπα ζεστό λεμονόνερο το οποίο αποτοξινώνει τον οργανισμό από τις διοξίνες.

Ένας από τους πιο εύκολους και πιο γνωστούς τρόπους να βελτιώσετε την υγεία σας είναι η κατανάλωση ενός ποτηριού με ζεστό λεμονόνερο κάθε πρωί.

Ναι στα smoothie λαχανικών

Η τελευταία διατροφική τάση είναι τα διάφορα smoothie με λαχανικά όπως το καρότο, τα μήλο,οι μπανάνες και τα αχλάδια.

Ναι στο πράσινο τσάι

Βάαση νεότερων ευρημάτων το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά τα οοπία προστατεύουν τον οργανισμό από τον καρκίνο.

Ναι στο χαμομήλι

Το άγχος και το στρες πυροδοτούν την εμφάνιση διαφόρων α ασθενειών

Αν θέλετε να διατηρήσετε τόσο την ψυχική ΄σο και την σωματική σας υγεία πριν τον ύπνο πίνετε ένα ζεστό χαμομήλι το οποίο ανακουφίζει από το άγχος και το στρες.

πηγηhttp://familydoctor.org

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέντε συνήθειες που ραγίζουν την καρδιά!