Τι πήρε φεύγοντας ο …Ολυμπιακός Ανδρέας Λοβέρδος; (Φωτο)

  • Iatropedia
Όχι ο τέως υπουργός Υγείας φεύγοντας από το υπουργείο δεν πήρε φακέλους και απόρρητα έγγραφα. Ούτε τους υπολογιστές και τα αρχεία όπως έκαναν στο παρελθόν. Ούτε αφαίρεσε έπιπλα από το γραφείο του (έχει συμβεί και αυτό στο παρελθόν). Πήρε μαζί του κάτι πολύ πιο προσωπικό και απαραίτητο για εκείνον. Τι είναι;

Ο Ανδρέας Λοβέρδος από την ημέρα που εγκαταστάθηκε στην οδό Αριστοτέλους 17 στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Υγείας, είχε φροντίσει να γεμίσει το γραφείο του με προσωπικά αντικείμενα του Ολυμπιακού!

Καθότι γνωστός λάτρης της κόκκινης ομάδος, είχε κρεμάσει στους τοίχους πίνακες που περιείχαν φανέλες του Ολυμπιακού με υπογραφές όλων των παικτών, μπάλες επίσης με αυτόγραφα, κόκκινα αντικείμενα κάθε λογής (από στυλό, μέχρι σημειωματάρια και μπλουζάκια). Από την ώρα που έμαθε ότι θα αποχωρήσει από το υπουργείο Υγείας για να αντικατασταθεί από υπηρεσιακό υπουργό ήταν και τα πρώτα αντικείμενα που άρχισε να βάζει σε κούτες.

Όπως είπε και ο ίδιος κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στον νέο υπηρεσιακό υπουργό Χρήστο Κίττα: «Επειδή, δεν ήξερα ότι θα έρθει ο Καθηγητής εδώ, εμένα το γραφείο μου όσοι το έχετε επισκεφθεί ξέρετε ότι ήταν γεμάτο από φανέλες του Ολυμπιακού, από σηματάκια του Ολυμπιακού, τα μάζεψα, λέω «ποιος ξέρει, μήπως έρθει κανένας ΑΕΚτζής, κανένας Παναθηναϊκός εδώ!», ήρθε ένας ομοϊδεάτης».

Γι αυτό και ο Ανδρέας Λοβέρδος δε δίστασε να καλωσορίσει τον επίσης «κόκκινο» νέο υπουργό: «καλωσορίζω στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης τον Καθηγητή κ. Χρήστο Κίττα, «σύγγαυρο» καθ' ότι μοιραζόμαστε τα ίδια ολυμπιακά αισθήματα και πολλές φορές έχουμε καθίσει σε πολύ – πολύ κοντινά καρεκλάκια στο γήπεδο, μάλιστα σε ένα αγώνα είχε έρθει φορώντας και τη φανέλα της ομάδας, από τότε τον εκτίμησα πολύ περισσότερο. Μας ενώνουν αγωνιστικές πορείες» είπε γελώντας.