Τι απαντά ο Πρόεδρος Γιατρών για ατύχημα Ανεμοδουρά: «Δεν την άγγιξα! Επικοινωνιακό τερτίπι”.

  • Iatropedia
Σφαγής ...συνέχεια στους γαλάζιους γιατρούς μετά το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά να νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο. Δυσαρέσκεια Σαμαρά για τα κωμικοτραγικά γεγονότα

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Τελικά ούτε η δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου για τα τεκταινόμενα στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού όπου βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ των γαλάζιων γιατρών, δεν ήταν ικανή να κάμψει τις αντιπαραθέσεις μεταξύ των “δεξιών” γιατρών.

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλης Βλασταράκος που κατηγορείται από τον σύζυγο της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρας Ανεμοδουρά, ότι την έσπρωξε με συνέπεια σήμερα να νοσηλεύεται στο Τζάνειο, απάντησε γραπτώς στα όσα του καταλογίζονται, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Ο κ.Βλασταράκος αφού της εύχεται περιστατικά, δηλώνει ότι συνομίλησε με τους θεράποντες γιατρούς του Τζανείου και όλα είναι φυσιολογικά ενώ αποδίδει την έντονη δυσφορία που ένοιωσε η κ.Ανεμοδουρά στο έντονο κλίμα της συζήτησης για το νομοσχέδο Άδωνι και τις επικείμενες απολύσεις των γιατρών.

Ο Πρόεδρος του ΠΙΣ μιλά καταρχάς για φημολογίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με ατύχημα και συμπληρώνει: «Ευχόμενος περαστικά στην κα Ανεμοδουρά, ήθελα να διευκρινίσω πως το περιστατικό το οποίο αναφέρεται ως ατύχημα προέρχεται από διάφορες λεκτικές επιθέσεις τις οποίες πρώτη η κα Ανεμοδουρά εξαπέλυσε εναντίον παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Έχω μιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς της οι οποίοι με διαβεβαίωσαν πως οι απαραίτητες εξετάσεις που διενεργήθηκαν ήταν φυσιολογικές”.

Καταλήγοντας ο κ.Βλάσταράκος συνιστά “ψυχραιμία προς όλους” τονίζοντας πως “δεν υπάρχει λόγος αποπροσανατολισμού μας μέσω επικοινωνιακών τακτικών, ειδικά τη σημερινή ημέρα που το αρραγές μέτωπο των ιατρών όλης της χώρας βρίσκεται στους δρόμους για να δώσει τη μάχη ενάντια στο Νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΕΔΥ)».

Τις …παλιές καλές εποχές όταν Βαρβάρα Ανεμοδουρά και Μιχάλης Βλασταράκος επισκέπτονταν το Μέγαρο Μαξίμου για να διαμαρτυρηθούν…χέρι χέρι για το νομοσχέδιο Άδωνι στον ίδιο τον πρωθυπουργό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Γαλάζια» μάχη συνδικαλιστών γιατρών μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου! Όλο το παρασκήνιο

Ξεκινούν οι απολύσεις στην Υγεία! Τι φέρνει το ΠΕΔΥ του Άδωνι

Μια διαφήμιση κι ένα …τσιγάρο που άναψαν φωτιές στο Δήμο της Αθήνας!

Κι άλλα …χαμένα ευρώ στον ΟΚΑΝΑ! Τι καταγγέλλει η υφυπουργός Υγείας