Θεσσαλονίκη: Στα… ροζ εμπορικό κέντρο της πόλης για τον μήνα πρόληψης καρκίνου του μαστού

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
μαστού
Με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, μέσω της μόδας και της ψυχαγωγίας, το εμπορικό κέντρο "One Salonica", ενώνοντας τις δυνάμεις με το "Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης", συμμετέχει στον μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού, που έχει οριστεί ο Οκτώβριος.

 

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου με τη φωταγώγηση σε ροζ χρώμα του εμπορικού κέντρου, ενώ διαδραστικά σόου και πάρτι ενάντια στον καρκίνο του μαστού (Party in Pink) με μουσική, χορό και τραγούδια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1η Οκτωβρίου (14.00), την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου (18.30) και το Σάββατο 8 του μηνός (18.30). Στη διάρκεια των πάρτι θα προσφέρονται ροζ κεράσματα-έκπληξη. Εξάλλου το Σάββατο 8 Οκτωβρίου (14.00) θα πραγματοποιηθεί ένα ιδιαίτερο σόου μόδας, όπου θα κυριαρχούν οι ροζ λεπτομέρειες.

Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από 1 έως 9 Οκτωβρίου, εθελόντριες από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης» θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό και θα προσκαλούν τους επισκέπτες να γράψουν τη δική τους ευχή ελπίδας στο τεράστιο Pink Ribon.

Από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν