Θεσσαλονίκη: Γιατρός τραυματίστηκε από τμήμα οροφής που κατέρρευσε στο Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος

  • Ρούλα Τσουλέα
γιατρός
Πριν από μερικές ημέρες είχαν ολοκληρωθεί εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα που κατέρρευσε.

Ένας γιατρός τραυματίσθηκε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, στην Θεσσαλονίκη, όταν κατέρρευσε τμήμα της οροφής στον προθάλαμο των κοιτώνων των ιατρών.

Ο γιατρός τραυματίστηκε στο πόδι και μετά από την πρώτη εκτίμηση από τους συναδέλφους του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η μεταφορά του κρίθηκε επιβεβλημένη για να εξεταστεί από ορθοπεδικό, καθώς το Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος δεν διαθέτει Ορθοπεδική Κλινική.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο τραυματισμός του γιατρού δεν ήταν σοβαρός και μετά από κάποιες εξετάσεις επέστρεψε στο σπίτι του.

Όπως δήλωσε η  η υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος, Βασιλική Τραούδα, πριν από μερικές ημέρες είχαν ολοκληρωθεί εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα που κατέρρευσε. Πιθανόν λοιπόν το συμβάν να οφείλεται σε κακοτεχνία της εταιρείας που τις ανέλαβε.

Αμέσως μετά το συμβάν κλήθηκαν στο νοσοκομείο οι εκπρόσωποι της εταιρείας που είχε αναλάβει έργο έπειτα από διαγωνισμό. Αυτοί προέβησαν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν. «Θα ακολουθηθεί κάθε νόμιμη ενέργεια απέναντι στην εταιρεία», τόνισε η κυρία Τραούδα.

Επιπλέον, με εντολή του διοικητή του νοσοκομείου, Νικήτα Παπαδόπουλου, θα πραγματοποιηθεί περαιτέρω έλεγχος σε όλα τα σημεία στα οποία έγιναν το τελευταίο διάστημα εργασίες επισκευής, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.