Θεμιστοκλέους για αναβολή εμβολιασμών: «Προτάσσουμε την ασφάλεια των πολιτών στην Αττική»

  • Γιάννα Σουλάκη
εμβολιασμοί
"Παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαινομένου και θα υπάρξουν ανακοινώσεις εντός της ημέρας", δήλωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους σχετικά με την αναβολή των σημερινών προγραμματισμένων εμβολιασμών κατά της Covid-19 στην Αττική.

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές για την εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος «Ελευθερία». Με αλλεπάλληλες συσκέψεις οι αρμόδιοι προσπαθούν να συντονίσουν τους εμβολιασμούς καθώς εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας δυσχεραίνει η πρόσβαση των πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα. Ήδη ανακοινώθηκε η αναβολή των σημερινών προγραμματισμένων εμβολιασμών στην Αττική, ενώ προκειμένου να μην χαθούν πολύτιμες δόσεις εκπονείται σχέδιο, το οποίο θα ανακοινωθεί.

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι η κυβέρνηση προτάσσει την ασφάλεια των πολιτών:

«Έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών, οι σημερινοί προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στον νομό Αττικής αναβάλλονται. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα επαναπρογραμματιστούν τα σημερινά ραντεβού. Παρακολουθούμε την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου και θα υπάρξουν ανακοινώσεις και εντός της ημέρας», τόνισε.