Θεατρική παράσταση στο Οίκο Τυφλών

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών φιλοξενεί την θεατρική παράσταση «Αυτά και… άλλα πολλά» που παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα του «ΦΑΡΟΥ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», στις 22 Ιουνίου και ώρα 20.00.

Πρόκειται για μια παράσταση από θεατρικά μονόπρακτα, που ενώ διατηρούν την αυτονομία μεταξύ τους, αποτελούν μια ενότητα καθώς έχουν ως κύριο άξονα το απραγματοποίητο όνειρο… Προσπαθούν να ισορροπήσουν μεταξύ δύο κόσμων, στον πραγματικό και το φανταστικό.

Η έναρξη γίνεται με το μονόπρακτο «Το αυγό» του Κώστα Μουρσελά (συμμετέχουν: Βαγγέλης Μουρούκος, Αργυρώ Τεντόμα). Ακολουθεί το μονόπρακτο του Τένεσι Ουίλλιαμς, «Χαιρετίσματα από τη Μπέρθα» (συμμετέχουν: Γωγώ Ρουκουτάκη, Βιβή Χριστοδούλου) και συνεχίζεται με το σκετς «Ένα τηλεφώνημα είναι η ζωή μας» (συμμετέχουν: Εύη Ασλάνογλου, Μαρία Κοτρώτσου, Αργυρώ Τεντόμα). Η παράσταση ολοκληρώνεται με το μονόπρακτο «Το σκοτεινό δωμάτιο» του Τένεσι Ουίλλιαμς (συμμετέχουν: Βιβή Χριστοδούλου, Ελένη Γκουβάτσου).

Την όλη επιμέλεια της παράστασης έχει ο σκηνοθέτης Περικλής Ματαράγκας, ο οποίος αναλαμβάνει και ρόλο σχολιαστή, περιγράφοντας με λίγα λόγια το κάθε μονόπρακτο.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε με την Γραμματεία και την Κοινωνική Υπηρεσία του Φάρου Τυφλών, στο 210 9415222 και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και την θεατρική ομάδα, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Γ. Ρουκουτάκη στο 6945373081 ή με το Γραφείο Τύπου του ΚΕΑΤ, στο 210 9581510.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν