Θάνος Πλεύρης για νέο επεισόδιο με «τσιγάρο σε πίστα»: Θα εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος και στην περίπτωση της Πάολας

  • Γιάννα Σουλάκη
Νέα επεισόδιο στο "σήριαλ" του παράνομου καπνίσματος στις πίστες νυχτερινών κέντρων. Μετά τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη και η τραγουδίστρια Πάολα εθεάθη στην πίστα του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εργάζεται, με αναμμένο τσιγάρο στο χέρι. "Θα εφαρμοστεί και πάλι ο νόμος", διαμηνύει ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Θέση πήρε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας από νυχτερινό κέντρο, στις οποίες διακρίνεται η γνωστή καλλιτέχνης Πάολα να τραγουδάει με ένα τσιγάρο στο χέρι.

Συγκεκριμένα, η Πάολα εμφανίστηκε στην πίστα με ένα αναμμένο τσιγάρο την ώρα που ερμήνευε το τραγούδι «Το παλιό μου παλτό». Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μίλησε στο Open και τόνισε πως και σε αυτή την περίπτωση ο νόμος θα εφαρμοστεί.

Σημείωσε πως «θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό,τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος».

Δείτε το σχόλιο Πλεύρη στο 17.45:

Τονίζεται πως λίγες μέρες πριν ο Θάνος Πλεύρης είχε ανακοινώσει πρόστιμο, καθώς ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε με τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η σύντροφός του.