Θανατηφόρο τροχαίο με ασθενοφόρο στη Λέσβο

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μία γυναίκα νεκρή και δύο άνδρες σοβαρά τραυματισμένοι είναι το αποτέλεσμα σύγκρουσης ΙΧ με ασθενοφόρο στη Λέσβο. Όπως αναφέρει το lesvosnews, την ευθύνη φέρει ο οδηγός του ΙΧ.

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στη Λέσβο μετά από σύγκρουση Ι.Χ. με ασθενοφορόρο στην περιοχή Λάμπου Μύλοι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Ι.Χ. παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ασθενοφόρο του ΚΥ Καλλονής που είχε κατεύθυνση από Μυτιλήνη προς Καλλονή.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης είναι να βρει τραγικό θάνατο η 62χρονη συνεπιβάτης του Ι.Χ.  και να ανασυρθούν τραυματίες οι δύο οδηγοί των οχημάτων.

Η ανακοίνωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει: Την 24-06-2017 και ώρα 20:53΄ εκδηλώθηκε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Λάμπου Μύλοι, Λέσβου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Suzuki Vitara και το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας Καλλονής. Από το Ι.Χ. απεγκλωβίστηκαν η B.A. θανάσιμα τραυματισμένη και ο Β.Β. που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Στο συμβάν έλαβαν μέρος δύο (2) οχήματα με έξι (6) άνδρες. Ώρα λήξης του συμβάντος 23:30 της ίδιας μέρας.

Η ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου αναφέρει: Χθες (24-06-2017), στο 16ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης – Καλλονής, στην περιοχή Λάμπου Μύλοι στη Λέσβο, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 39χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε με ασθενοφόρο όχημα, το οποίο οδηγούσε ένας ημεδαπός ηλικίας 49 ετών. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων, ήταν ο τραυματισμός των οδηγών τους, καθώς και ο θανάσιμος τραυματισμός μίας 62χρονης ημεδαπής, η οποία επέβαινε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης