Τέλος τα εξωτερικά ιατρεία στο Αττικόν! Στο πόδι οι εργαζόμενοι

  • Iatropedia
Από τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου στο Αττικό Νοσοκομείο αναστέλλεται επ’ αόριστον η λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, του Ακτινολογικού Τμήματος και των υπόλοιπων Εργαστηρίων, των Τακτικών Χειρουργείων και των τακτικών Εισαγωγών.

Το Σωματείο εργαζόμενων του ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοκομείου με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης προκηρύσσει από Δευτέρα 14 Απρίλη επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας 7-9 το πρωί, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας 9-11 και στη συνέχεια Συνελεύσεις.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται μεταξύ άλλων για τις τραγικές ελλείψεις του νοσοκομείου αλλά και για απλήρωτα δεδουλευμένα.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει το σωματείο των εργαζομένων του «Αττικόν»: «Αιτία για όλα αυτά είναι η απαξιωτική, προκλητική, αυταρχική στάση της διοίκησης του νοσοκομείου και των πολιτικών προϊσταμένων τους, που όχι μόνο απαξιώνουν τη δουλειά μας, όχι μόνο ανέχονται το νοσοκομείο μας να βουλιάζει από τα ράντζα, τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό (9.500 οφειλόμενα ρεπό και Κανονικές Άδειες του 2013!), σε φάρμακα και υλικά, όχι μόνο μας κοροϊδεύουν και μας απειλούν καθημερινά αλλά και μας αφήνουν απλήρωτους Πασχαλιάτικα».

Σύμφωνα με το σωματείο δεν έχουν καταβληθεί αμοιβές για εφημερίες 5 μηνών, για νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες και απογευματινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιδιωτικοποιούνται τα εργαστήρια των νοσοκομείων; Δείτε το έγγραφο που άναψε φωτιές

Οι οδηγοί του ΕΣΥ βγαίνουν στο δρόμο! Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία

Ιδιωτικοποιούνται τα εργαστήρια των νοσοκομείων; Δείτε το έγγραφο που άναψε φωτιές

ΕΟΠΥΥ: Περισσότερες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στους ιδιώτες γιατρούς!