Τα πέταξαν όλα για την Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου – Πολύ… τολμηρές φωτό και βίντεο

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Αγίου Βαλεντίνου
Έχει γίνει παράδοση τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, οι δρόμοι σχεδόν κάθε μεγάλης πόλης να γεμίζουν με ημίγυμνους νέους και νέες, που τρέχουν μόνο με τα εσώρουχά τους για... χάρη του Αγίου Βαλεντίνου.

Έτσι, λίγο πριν την Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου, χιλιάδες άνθρωποι σε 40 μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ τα πέταξαν όλα και βγήκαν στους δρόμους.

Αγίου Βαλεντίνου

Η δράση ονομάζεται “Undie Run” (από την λέξη underwear που σημαίνει εσώρουχο) και αν και γίνεται τα τελευταία χρόνια λίγο πριν την “ημέρα των ερωτευμένων”, εντούτοις δεν θεσπίστηκε ως κάτι που έχει άμεση σχέση με τον Άγιο Βαλεντίνο.

Αγίου Βαλεντίνου

Οι Brendan Hanrahan, Bobby Gill και Chad Leathers, που είχαν την ιδέα για το… ημίγυμνο τρέξιμο στους δρόμους, το οργάνωσαν για πρώτη φορά στο Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον. Ο μικρός αδελφός του Chad, Drew, έχει νευροϊνωμάτωση, έναν πολύ σκληρό καρκίνο που επηρεάζει το νευρικό σύστημα των μικρών παιδιών. Οι τρεις φίλοι ήθελαν να κάνουν κάτι για να συγκεντρωθούν χρήματα για την έρευνα σχετικά με την εν λόγω πάθηση.

Την πρώτη χρονιά περίμεναν περίπου 100 δρομείς να εμφανιστούν, αλλά τελικά έτρεξαν πάνω από 600 μαζί τους και έτσι κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 10.000 δολάρια για τον ευγενή σκοπό τους.

Αγίου Βαλεντίνου

Πέρυσι, το Undie Run συγκέντρωσε συνολικά 3,5 εκατομμύρια δολάρια, αφού έχει εξαπλωθεί μέσω του διαδικτύου σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, αλλά και σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, φέτος έγινε «sold out» στην εκδήλωση της Ουάσινγκτον με 2.000 συμμετέχοντες, όταν πέρυσι ήταν 1.600.

Αγίου Βαλεντίνου

Μπορεί το τρέξιμο με τα εσώρουχα στους δρόμους να μην αφορά την Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου, αλλά οι τρεις εμπνευστές της ιδέας επέλεξαν πολύ σωστά να διοργανώνουν αυτήν τη δράση λίγο πριν την ημέρα των ερωτευμένων, επειδή όλοι (και ειδικά οι νέοι και οι νέες) μπαίνουν σε μια πιο… ερωτική και περιπετειώδη διάθεση αυτή την περίοδο. Έτσι το Undie Run ονομάζεται και «Cupid’s Run»…

Έτσι, το να βγουν στους δρόμους με τα εσώρουχα, μοιάζει κάπως πιο… αναμενόμενο λίγο πριν την Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου, παρά οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου. Και αφού αυτό συνδυάζεται και με έναν τόσο καλό σκοπό, το κέρδος είναι διπλό: Όμορφο θέαμα στους δρόμους και συγκέντρωση χρημάτων για επιστημονική έρευνα σε σοβαρή παιδική ασθένεια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο:

Αγίου Βαλεντίνου

Αγίου Βαλεντίνου

Αγίου Βαλεντίνου

Αγίου Βαλεντίνου

http://www.georgetowner.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νευροϊνωμάτωση: τι είναι πως παραμορφώνει τον ασθενή

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 10 στοιχεία που δεν ξέρει κανείς για τη γιορτή των ερωτευμένων

Δείτε τα Κinky ερωτικά παιγνίδια του Αγ.Βαλεντίνου

Δείτε ποιο είναι το αφροδισιακό μενού του Αγίου Βαλεντίνου