Συνεδρίασε το νέο ΔΣ της ΕΛΙΤΟΥΡ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ του Συμβουλίου Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα με τους συμμετέχοντες να εκφράζουν διάθεση συνεργασίας για την επίτευξη του εθνικού στόχου: Την ανάδειξη της χώρας μας, σε κορυφαίο προορισμό στον παγκόσμιο χάρτη του ιατρικού τουρισμού.

Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση από το απερχόμενο ΔΣ για τα πεπραγμένα της εταιρίας και το σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε το προηγούμενο διάστημα. Το νέο ΔΣ, υπό την προεδρεία του κ. Γιώργου Πατούλη, έθεσε τις προτεραιότητες της στρατηγικής του ΕΛΙΤΟΥΡ, για τους επόμενους μήνες και προχώρησε στη δημιουργία 13 Επιτροπών που θα αναλάβουν την υλοποίησή τους.

Ένα από τα κεντρικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο συντονισμός των επόμενων δράσεων, για τη διοργάνωση του παγκοσμίου συνεδρίου Ιατρικού Τουρισμού IMTJ Medical Travel Summit 2018 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 21 έως 24 Μαΐου 2018.

 Τι είναι

Το IMTJ Medical Travel Summit αποτελεί μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου, η οποία απευθύνεται σε ανώτερους φορείς λήψης αποφάσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και την αγορά διεθνών ασθενών. Το συνέδριο διοργανώνεται από το ΕΛΙΤΟΥΡ και το International Medical Travel Journal, σε συνεργασία με την εταιρεία Argo Travel.

Σχολιάζοντας το θέμα ο Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΕΛΙΤΟΥΡ, ΚΕΔΕ και ΙΣΑ ανέφερε τα εξής:

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με στόχο να αναδείξουμε την Ελλάδα, σε κορυφαίο προορισμό ιατρικού τουρισμού, δώδεκα μήνες το χρόνο. Η χώρα μας έχει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και πιστεύουμε ότι με συντονισμένη προσπάθεια και στρατηγική, ο στόχος είναι εφικτός και πολύ σύντομα οι προσπάθειές μας, θα αποδώσουν καρπούς. Ξεκινάμε με μια διεθνή διοργάνωση, το Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού IMTJ Medical Travel Summit 2018 το οποίο πρόκειται να συγκεντρώσει τους καλύτερους στον τομέα του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως, για να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους που μπορούν να διασφαλίσουν τη μακρόχρονη ανάπτυξη αυτού του κλάδου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν