Συνεχίζεται η κόντρα της ΠΟΕΔΗΝ με τον Παύλο Πολάκη…

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η ΠΟΕΔΗΝ με νέα της ανακοίνωση απάντησε στην... απάντηση του Παύλου Πολάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει αναλώσιμο τυφεκιοφόρο.

«Τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα πάνω της. Από μία κυβέρνηση που δεν δίστασε να κόψει ακόμη και το ΕΚΑΣ από τους πιο ανήμπορους συμπολίτες μας. Καλές κορδέλες στα κουφάρια του ΕΣΥ κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης”, αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση αναλυτικά:

«Ο κος Τσίπρας επέλεξε τον κο Πολάκη στο ρόλο του αναλώσιμου Υπουργού , του τυφεκιοφόρου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -. ΑΝΕΛ ΝΑ πολεμάει ΣΤΗΝ Πρώτη Γραμμή προκειμένου ΝΑ καταστείλει ΤΗΝ Αντίσταση ΤΟΥ λαού ενάντια ΣΤΗΝ κοινωνική διάλυση.

ΜΕ τις αλλοπρόσαλλες Δηλώσεις ΤΟΥ επιδιώκει ΝΑ απορροφήσει ΤΗΝ κοινωνική κατακραυγή ΓΙΑ ΤΗΝ προστασία του ηγέτη και των στρατηγών της κυβέρνησης. Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει με στοιχεία τη διάλυση του ΕΣΥ που προκαλούν οι πολιτικές του κου Τσίπρα, των Υπουργών Υγείας και συνολικά της κυβέρνησης.

Στο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας πέρα των ύβρεων δεν απαντούν επί της ουσίας στα επιχειρήματα της ΠΟΕΔΗΝ που αποδεικνύει με στοιχεία την κατάρρευση του ΕΣΥ.

Τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα πάνω της. Από μία κυβέρνηση που δεν δίστασε να κόψει ακόμη και το ΕΚΑΣ από τους πιο ανήμπορους συμπολίτες μας.
Καλές κορδέλες στα κουφάρια του ΕΣΥ κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης».

Χθες το βράδυ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε νέα του ανάρτηση στο Facebook επιτέθηκε εκ νέου στην ΠΟΕΔΗΝ αλλά δεν έλειψαν και οι χαρακτηρισμοί προς τα ΜΜΕ:

«Σκάι, Αντέννα ,Μεγκα, Πρώτο Φλέμα κλπ βοθροκαναλα και ΜΜΕ της διαπλοκής περιμένω αύριο να το κάνετε πρώτο θέμα καθώς όταν αλλάζαμε τη διοίκηση του Κεελπνο που την πιάσαμε να κάνει «λάθος» μοριοδοτήσεις των υποψηφίων είχατε ρίξει ποταμούς τα δάκρυα για τους ανθρώπους που «πεθαίνουν» χωρίς κρεββάτι Μεθ . ΥΓ4 (για να μην ξεχνιόμαστε): ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΡΟΧΩΡΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν