Συνάντηση Γνωριμίας ΤΕΑΥΦΕ με τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη

  • Iatropedia newsroom
Ο πρόεδρος του ΤΕΑΥΦΕ, Ελευθέριος Ντούμας, με τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη
Ο πρόεδρος του Ταμείου, κ. Ελευθέριος Ντούμας, ενημέρωσε τους παράγοντες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για το νέο διοικητικό συμβούλιο, το έργο του, ενώ επεκτάθηκε και σε θέματα εργασιακά

Συνάντηση γνωριμίας με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τον υπουργό, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποίησαν πρόσφατα μέλη του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΕΑΥΦΕ).

Από την πλευρά του Ταμείου, συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Ελευθέριος Ντούμας, το μέλος του Δ.Σ. κ. Βασίλειος Καραχισαρίδης, η Διευθύντρια του Ταμείου κα Αναστασία Ζάγκα καθώς και η νομική σύμβουλος του ΔΣ του Ταμείου κα Μαρία-Μαγδαληνή Τσίπρα, ενώ από την πλευρά του Υπουργείου παρευρέθηκαν ο Υπουργός, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Π. Τσακλόγλου, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Ν. Μηλαπίδης, η Νομική Σύμβουλος του Υπουργείου, κα. Ν. Πετρούλια και ο Διευθυντής του γραφείου του Υπουργού, κ. Γ. Θεοδωράτος.

Ελευθέριος Ντούμας, Άδωνις Γεωργιάδης, Βασίλειος Καραχισαρίδης

Ελευθέριος Ντούμας, Άδωνις Γεωργιάδης, Βασίλειος Καραχισαρίδης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που εξελίχθηκε μέσα σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, ο κ. Ελευθέριος Ντούμας ενημέρωσε εκτενώς τους παράγοντες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου που ανέλαβε τα καθήκοντά του το τελευταίο τετράμηνο, το έργο που έχει επιτελέσει έως τώρα, τον σχεδιασμό για την περαιτέρω ενδυνάμωσή του, ενώ επεκτάθηκε και σε θέματα εργασιακά, όπως διασύνδεση με ΕΦΚΑ, ΕΡΓΑΝΗ, Τaxisnet, κλπ..

Από την πλευρά του ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συνεχάρη την ομάδα για την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, τασσόμενος υπέρ της στενής συνεργασίας και επικοινωνίας Ταμείου και Υπουργείου για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν.