Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη δράση του ψευτογιατρού – Πώς εξέταζε ανενόχλητος σε κλινικές (video)

  • Γιάννα Σουλάκη
ψευτογιατρός
Τα στοιχεία του 47χρονου αναμένεται να δοθούν επίσημα στη δημοσιότητα την ερχόμενη Δευτέρα. Ο 47χρονος… αλώνισε σε ιδιωτικές κλινικές και γινόταν άκρως… πειστικός στα θύματα του. Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες.

Η πρώτη φωτογραφία του ψευτογιατρού, που οδήγησε στον θάνατο τρεις ανθρώπους, προβλήθηκε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, την ερχόμενη Δευτέρα θα δώσει η αστυνομία στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 47χρονου και αναμένεται νέα “βροχή’ καταγγελιών από θύματα του.

Στην εκπομπή “Live News” προβλήθηκαν δύο νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες γονέων που έχασαν τα παιδιά τους, μετά τις -δήθεν- θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκαν βάσει των οδηγιών του ψευτογιατρού. Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο 47χρονος… αλώνιζε στις ιδιωτικές κλινικές και δρούσε ανενόχλητος.

Από ένα μοναστήρι, μια δικηγόρο κι αυτή θύμα του 47χρονου, κι έπειτα από μια οικογένεια με επίσης άρρωστο παιδί, ο περιβόητος “Νίκος Κόντος”, έφτασε και στην οικογένεια της άτυχης 14χρονης, που κατέληξε μετά τη θεραπεία του δήθεν ογκολόγου.

Η μητέρα κάποια στιγμή, του άλλου παιδιού είχε πάει σε ένα μοναστήρι να ζητήσει την ευχή ενός γέροντα. Και λέει ο γέροντας “νομίζω ότι ξέρω την λύση για το πρόβλημά σου. Υπάρχει ένας γιατρός, ο οποίος είναι πολύ σπουδαίος γιατρός. Με σπουδές στο Χάρβαρντ, στην Αμερική”. Και ότι “είναι στην Ελβετία αυτός ο γιατρός, εκεί εργάζεται”. Όταν λοιπόν τον ρώτησε η κυρία “και πώς μπορώ να έρθω σε επαφή με τον γιατρό;”. Αυτός λέει: “Κοίταξε παιδί μου, υπάρχει μια δικηγόρος, της οποίας της έσωσε τον πατέρα”. Πράγματι, η γυναίκα αυτή μίλησε με πάρα πολύ καλά λόγια για τον γιατρό αυτόν.

Η γυναίκα αυτή, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που γίνονταν τα ραντεβού, σε ιδιωτικά κέντρα, παρουσία, όπως λέει και δεύτερου γιατρού στον χώρο.

“Οι συναντήσεις μας έγιναν σε διαγνωστικά κέντρα. Γνωστά, πολύ γνωστά της Αθήνας. Τον ζητούσαμε σαν γιατρό τον κύριο “…” τον περιμέναμε και ερχόταν εκείνος. Μας ανέβαζε στον όροφο σε ένα συγκεκριμένο γραφείο. Άνοιγε την πόρτα και με ευχέρεια, ήταν και μια άλλη γιατρός που του έλεγε “μισό λεπτό να βγω και να βγείτε”. Έμπαινε στο σύστημα, έβλεπε τις εξετάσεις που μας ζητούσε να κάνει το παιδί. Με μια πολύ μεγάλη άνεση. Να σας πω δεν υποψιαστήκαμε ότι θα πηγαίναμε σε ένα διαγνωστικό κέντρο και ότι μες στο διαγνωστικό κέντρο θα ήταν ένας απατεώνας” .

Εξέταζε μέσα σε κλινικές

“Μας εξέταζε στο ιατρείο εκεί που ήταν αυτός ο γιατρός, στον υπολογιστή έβλεπε την μαγνητική. Υποσχέθηκε ότι υπάρχει θεραπεία για το πρόβλημα του παιδιού μας, εξειδικευμένη όμως, γιατί αυτός εργάζεται στην Ελβετία. Με πλήρη ίαση, το παιδί θα γίνει καλά. Ολοκληρωτικά. Και έκανε… στο γιατρό ένεση του παιδιού. Και πάλι δεν μπορούσαμε να υποψιαστούμε ότι μπροστά σε έναν άλλον γιατρό θα ήταν ένας απατεώνας και θα έκανε ένεση”.

Όπως λέει η μητέρα της 14χρονης, ένας γιατρός, με συστάσεις, που κινούνταν με άνεση μέσα στις ιδιωτικές κλινικές… εξέταζε, έκανε ενέσεις και έδινε θεραπείες, παρουσία άλλων γιατρών, δεν μπορούσε ποτέ να τους κάνει να σκεφτούν ότι μπορεί να είναι απατεώνας.

Μέχρι και το 2017, όταν το 14χρονο κοριτσάκι κατέληξε, οι αμοιβές του ψευτογιατρού έτρεχαν κανονικά.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία ενός πατέρα που έχασε τον γιο του, ο οποίος αποκάλυψε στο “Live News” πως ο ψευτογιατρός προσπαθούσε να πείσει τον γιο του να στατήσει τις χημειοθεραπείες.

Παρόμοια γνωριμία με τον γιατρό μαϊμού, με κάποιο ναό, ή μοναστήρι που φαίνεται ότι σύχναζε ο 47χρονος, είχαν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, και άλλοι ανυποψίαστοι ασθενείς, ή συγγενείς ανθρώπων με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πηγή: Newsit.gr