Συγκινεί η μητέρα του μικρού Αλέξανδρου: «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου»

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Αλέξανδρος Μελισσινός
Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει ένας τεράστιος αγώνας για να μαζευτούν τα απαραίτητα χρήματα για να μπορέσει να θερεπευτεί ο μικρός Αλέξανδρος από την Κοζάνη. Μάλιστα, στις 28 Ιανουαρίου θα αναχωρήσει για την Αμερική ο 12χρονος Αλέξανδρος Μελισσινός που διεγνώσθη από οστεοσάρκωμα μετά από κάταγμα που υπέστη σε ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης.

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου από όλη την Ελλάδα. Όπως αποκαλύπτουν καταστηματάρχες της Κοζάνης, στις προγραμματισμένες δράσεις τους για τον μικρό Αλέξανδρο, μικρά παιδιά χωρίς να ψωνίζουν, άφηναν το χαρτζιλίκι τους προκειμένου να βοηθήσουν τον Αλέξανδρο.

Ο 12χρονος από την Κοζάνη πάσχει από οστεοσάρκωμα στον μηρό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Αγία Σοφία» και στην Ογκολογική Μονάδα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη -Ελπίδα». Η οικογένεια Μελισσινού θα πρέπει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου να έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό, της τάξεως των 300.000 – 600.000 ευρώ, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει ο Αλέξανδρος σε κάθε είδους θεραπεία που θα χρειαστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr