Στους δρόμους οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία.Αρνήθηκαν να δουν τον Άδωνι

  • Iatropedia
Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πραγματοποιούν αυτή την στιγμή οι εργαζόμενοι έξω από το υπουργείο υγείας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το καθεστώς κινητικότητας.Νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί στο υπουργείο υγείας όπου με πανό συνθήματα και βερίκοκα διαδήλωσαν για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) έχουν κηρύξει από κοινού σήμερα πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ ενω αναμένεται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους το επόμενο διάστημα.

αρνήθηκαν να δουν Άδωνι Γεωργιάδη

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» Κατερίνα Κρητικού τονίζει μεταξύ άλλων ότι «δεν έχω καμία διάθεση να συζητήσω πάλι με τον υπουργό Υγείας. Δεν έχει νόημα.

Και συνέχισε επισημαίνοντας ότι ''μας λέει «σας ακούω, οι πόρτες του γραφείου μου είναι πάντα ανοιχτές για εσάς, αλλά θα κάνω αυτό που έχω αποφασίσει'! Αυτό δεν είναι διάλογος. Μας λένε μόνον ότι δεν θα απολυθούμε.

Όπως ανέφερε η κ. Κρητικού μα, το κυρίαρχο πρόβλημά μας είναι η υπεράσπιση του δημοσίου συστήματος Υγείας, η ενίσχυσή του. Μας ενδιαφέρει να μην κλείσουν νοσοκομεία του ΕΣΥ. Η θέση εργασίας μας αποτελεί ενδιαφέρον μας, ασφαλώς, αλλά το πρώτο αίτημά μας είναι να μην διαλυθούν νοσοκομεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκινά η διαθεσιμότητα! Ανακοινώνονται οι θέσεις για τους 1835 της κινητικότητας

Οι «αρνητές» της δωρεάν εξέτασης! Γιατί πολλοί γιατροί αρνούνται το δωρεάν εισιτήριο για ανασφάλιστους

Οι «αρνητές» της δωρεάν εξέτασης! Γιατί πολλοί γιατροί αρνούνται το δωρεάν εισιτήριο για ανασφάλιστους