Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής – Τι δήλωσε ο ίδιος
Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Λευτέρης Πανταζής σήμερα (20/12/2025), καθώς κατέρρευσε από υπερκόπωση. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Weekend Live» και εξηγώντας πως το απαιτητικό επαγγελματικό του πρόγραμμα και οι συνεχόμενες εμφανίσεις τον οδήγησαν σε κατάρρευση.
Όπως ανέφερε, τις τελευταίες ημέρες δεν είχε ουσιαστικά ξεκουραστεί, καθώς τραγουδούσε σχεδόν καθημερινά, ενώ συμμετείχε και στο μεγάλο πρωτοχρονιάτικο σόου του Open, παραμένοντας όρθιος για περισσότερες από 16 ώρες. «Ήταν καθαρά θέμα υπερκόπωσης», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο τραγουδιστής διευκρίνισε ότι παραμένει στο νοσοκομείο προληπτικά, προκειμένου να ξεκουραστεί και να ολοκληρώσει τον απαραίτητο έλεγχο.
Όπως είπε, αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του τη Δευτέρα, ενώ την Τετάρτη σκοπεύει να επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Παράλληλα, εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την κατάσταση της υγείας του και ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τα μηνύματα στήριξης.
Φωτογραφία: EUROKINISSI




