Στήριξη σε νέους ανθρώπους με πλήρη υποτροφία σπουδών από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά

  • Iatropedia
Κάτι αληθινό, απτό και εξαιρετικά σημαντικό προσέφερε το ΔΣ του ΙΣΠ σε έναν νέο άνθρωπο που δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδα για τις σπουδές του, προσφέροντάς του πλήρη υποτροπία για όσο διάστημα χρειαστεί να φοιτήσει σε γνωστή ιδιωτική σχολή.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Δίπλα στα νέα παιδιά του Πειραιά και τιθς οικογένειές τους που δοκιμάζονται από την κρίση δήλωσε εμπράκτως ότι υα είναι ο Ιατρικός Σύλλοογος της πόλης προσφέροντας υποτροφίες σπουδών σε παιδιά με οικονομικά προβλήματα.

Διαβάστε την σχετική ενημέρωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά:

Μια σημαντική πρωτοβουλία έλαβε χώρα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου το μεσημέρι στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά: Το όνειρο ενός νέου ανθρώπου να σπουδάσει, έγινε πραγματικότητα!

Στο πλαίσιο στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, που στο ξεκίνημα της ζωής τους επιδιώκουν την μόρφωση, ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά και τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ απένειμαν πλήρη υποτροφία στην δ/δα Ευανθία Καφέ, για σπουδές Στελέχους Διατροφής και Διαιτολογίας.

Στην πολύ χαρούμενη μικρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου στον Πειραιά, παρευρέθησαν μεταξύ άλλων: Η κα Δάφνη Φουντουκάκου, Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας από τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ, ο Πρόεδρος του ΙΣΠ κος Νίκος Πλατανισιώτης, η Αντιπρόεδρος κα Μαρία Μπουκουβάλα και ο κος Κρέων Συμεωνίδης (μέλος ΔΣ), καθώς και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νίκαιας κα Μαριάνθη Πανίδου που εισηγήθηκε το θέμα και φυσικά μέλη του Συλλόγου και φίλοι της Ευανθίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο ΙΣΠ ανανέωσε την δέσμευσή του να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων του Πειραιά με κάθε μέσον που μπορεί, πέραν της με συνέπεια και σοβαρότητα άσκησης του Ιατρικού Λειτουργήματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΛΑΤΑΝΗΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ