Στη Βουλή η αντιπαράθεση Πολάκη- ΠΟΕΔΗΝ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Δικογραφία κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη διαβιβάστηκε στη Βουλή, από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Η δικογραφία αφορά μήνυση που είχε υποβάλλει κατά του κ. Πολάκη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, ζητώντας την ποινική δίωξη του για αποκατάσταση του κύρους της

Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο facebook με «συκοφαντικό και προσβλητικό περιεχόμενο», όπως αναφέρουν από την Ομοσπονδία. Και θυμίζουν ότι κ. Πολάκης μετά από συνέντευξη του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ στον Βρετανικό Guardian, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  ανάρτησε εκφράσεις που θίγουν το κύρος της Ομοσπονδίας.

Και αναφέρουν από την ΠΟΕΔΗΝ:

Περιμένουμε ο κ. Πολάκης να διευκολύνει  τους Βουλευτές όλων των κομμάτων (πλην Χρυσής Αυγής) με την παλικαριά που τον διακρίνει  και να ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του για να εκδικασθεί η υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι εκδικάστηκε η αγωγή της ΠΟΕΔΗΝ για την ίδια υπόθεση κατά του κου Πολάκη που ζητάει την εκδίκαση του ποσού 200.000 € για τις συκοφαντικές αναρτήσεις στο facebook.

Αναμένεται η απόφαση!!!