Σταμάτης Πουλής: «Μια οφειλόμενη απάντηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Π. Πολάκη»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μετά την ανακοίνωση- απάντηση στον κ. Πολάκη που υπέγραφε το ΔΣ του ΣΕΚΕΕΛ, ήρθε σήμερα και η προσωπική απάντηση του κ. Σταμάτη Πουλή που υπογράφει -σε πείσμα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας- ως πρόεδρος του ΣΕΚΕΕΛ!

Αναφέρει ο κ. Πουλής;

Ο πανικός στον οποίο έχει περιέλθει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά τις αποκαλύψεις μου, αναφορικά με την προσπάθεια απόκρυψης και συγκάλυψης  της  ύπαρξης νεκρών και του αριθμού αυτών στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, είναι τεράστιος.  Έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που φαντασιώνεται  να  καταλύει   τον Συνδικαλιστικού Νόμο 1264/1982 ,  κάτι που δεν τόλμησε ούτε η Τρόϊκα να κάνει, προκειμένου να καταφέρει  να με φιμώσει – ματαίως βέβαια.  Όσο περισσότερο παρανομεί, τόσο περισσότερο θα αντιστέκομαι.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Ο καταδικασμένος συκοφάντης Πολάκης απέκρυψε το μέγεθος της φονικής πυρκαγιάς, προσερχόμενος το τραγικό βράδυ της Δευτέρας 23ης Ιουλίου 2018 στη Συνεδρίαση του  Συντονιστικού  Οργάνου.  Μιλούσε αόριστα  «για κάποιους εγκλωβισμένους στο Κόκκινο Λιμανάκι» και δεν τολμούσε καν να αναφέρει ότι εκείνη την ώρα γνώριζε ότι υπήρχαν  πολλοί νεκροί, μεταξύ αυτών και το εξάμηνο βρέφος. Και δεν ντρέπεται. Αντιθέτως  έχει το θράσος να κρύβεται και να  επικαλείται την «σφραγίδα» του ιατροδικαστή για τους θανάτους ενώ  είναι σε όλους γνωστό ότι ο ιατρός πιστοποιεί τον θάνατο και ο ιατροδικαστής διερευνά τις αιτίες αυτού. Βασικές αρχές της Ιατρικής που  εσκεμμένα διαστρεβλώνει. Κοιτούσε κάτω στο κινητό του και δεν σήκωνε το βλέμμα του.  Παραπλανούσε τον κόσμο την ώρα της τραγωδίας, αντί να τον ενημερώνει σωστά για το μέγεθος του κινδύνου. Και αυτός ο άνθρωπος  έχει το θράσος να μιλά για αλήθεια όταν ο ίδιος, προκειμένου να εξυπηρετήσει την προπαγάνδα του, αδιαφορεί για τις ανθρώπινες ζωές, αποκρύβει την αλήθεια, συγκαλύπτοντας το έγκλημα.

Καλώ τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Π. Πολάκη  να εξηγήσει στους Έλληνες πολίτες γιατί το τραγικό βράδυ της φονικής πυρκαγιάς δεν λειτουργούσε το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., ύστερα από 14 συναπτά  έτη  24ωρης λειτουργίας του.  Ένα βασικό Κέντρο Επιχειρήσεων που όλα αυτά τα χρόνια διέθετε τόσο αξιόμαχο ανθρώπινο δυναμικό όσο και τεράστια εμπειρία στην συμβολή  αντιμετώπισης οξέων συμβάντων και φυσικών καταστροφών.

Καλώ τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Π.Πολάκη να  εξηγήσει στους Έλληνες πολίτες γιατί η Διοίκηση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. όχι μόνο δεν ήταν σε επιφυλακή, όπως θα έπρεπε και θα όφειλε να ήταν, αλλά ασχολείτο με την έκδοση της απόφασης απόλυσής μου καθώς και με την επίδοσή της η οποία έγινε στις 24 Ιουλίου 2018 και ώρα 14:20. Την ώρα που το Σωματείο Εργαζομένων  και εγώ ως Πρόεδρος οργανώναμε και συντονίζαμε την μεγάλη  αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες  πυροπαθείς συμπολίτες μας, αυτή ήταν η προτεραιότητα της Διοίκησης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. με εντολή Πολάκη φυσικά.

Και αυτό το κρατώ ως δική του  πράξη ευτελισμού  και δική μου τιμή.

 

Καλώ τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας να εξηγήσει επίσης στους Έλληνες πολίτες γιατί η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μ. Παπασπύρου, ενώ αυτήν την στιγμή έχει κλιμάκια που ελέγχουν το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.  για πάνω από ένα έτος – προφανώς η σαπουνόπερα θα κρατήσει μέχρι τις Εκλογές –   απαξιοί  και δεν έχει αρχίσει καν έλεγχο για τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και την διερεύνηση και προσωποποίηση των ευθυνών για το γεγονός ότι το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. είχε παύσει να εφημερεύει  από τις  16/07/2018 και ήταν κλειστό όταν ο κόσμος πέθαινε.  Εκτός αν  η ίδια θεωρεί ήσσονος σημασίας την παύση λειτουργίας του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.,  την ημέρα που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά και αδιαφορεί για την διερεύνηση αυτής της καταγγελίας που έχει ήδη επισήμως αναδείξει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε μηνυτήρια αναφορά του στην Εισαγγελία Αθηνών.

Ο καταδικασμένος συκοφάντης Πολάκης μιλά για εμένα και αναφέρεται στις διώξεις που  ασκήθηκαν εις βάρος μου, διώξεις που ο ίδιος προκάλεσε και μεθόδευσε με εκτελεστικό του όργανο την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου και το κατά παραγγελία γνωστό πόρισμά της. Είναι τιμή για εμένα που με διώκει και με στοχοποιεί. Θα πρέπει επίσης να του υπενθυμίσω  επειδή  «καρφώνεται»  για τις πολιτικές του μεθοδεύσεις, τις οποίες εμμονικά και δόλια σχεδιάζει  ότι εγώ ΔΕΝ ασκώ Διοίκηση, ΔΕΝ εγκρίνω, ΔΕΝ εκταμιεύω και βεβαίως ΔΕΝ πληρώνω. Οπότε σε εμένα δεν θα βρει διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Την διασπάθιση ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ θα την βρει στον πρόσωπό του που με προφορικές του εντολές!!!  εκδίδονταν τιμολόγια ΜΑΥΡΑ, χωρίς καμία ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ από τον κολλητό του σεκιουριτά της εταιρείας Triple S, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για ένα μόλις χρόνο και πληρώνονταν ΑΕΡΑ από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.  Αν έχει τα κότσια, ας ζητήσει από την Γενική Επιθεωρήτρια Παπασπύρου να ελέγξει το ποινικό μητρώο  του φίλου του σεκιουριτά καθώς και να ανοίξουν οι Τραπεζικοί Λογαριασμοί του. Για να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πολίτες ποιόν και γιατί προστατεύουν.  Τον προκαλώ δε να δώσει στη δημοσιότητα το δικό μου ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ , τις καταθέσεις μου, τα δάνειά μου και το αποτέλεσμα της κατ’οικον  έρευνας που έδωσε εντολή να γίνει στο σπίτι μου.   Επίσης τον ενημερώνω προκαταβολικά ότι για τον ίδιο και τις μεθοδεύσεις του απέναντι στο πρόσωπό μου   θα φτάσω μέχρι και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Τέλος, θα του υπενθυμίζω κάθε φορά την ηθική του αυτουργία στις ποινικές διώξεις των τριών συνεργατών του που  εκτέλεσαν δικές του εντολές όπως ο ίδιος έχει ομολογήσει.  Θα του υπενθυμίζω κάθε φορά  ότι  στους  συνεργάτες του, ακόμα και αυτήν την ώρα που μιλάμε, κ.κ Τσιτσμετζιάν, Μπακάλη και Ράπτη έχουν ασκηθεί εδώ και 1 ½ χρόνο ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της απάτης από κοινού σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου, της παράνομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος και την βλάβη τρίτου, καθώς και της υπεξαγωγής εγγράφου από κοινού με σκοπό τον προσπορισμό σε άλλον αθέμιτού οφέλους. Για αυτές όμως τις διώξεις ούτε λέξη από τον ίδιο. Αυτοί  παραμένουν στην θέση που τους έχει διορίσει ο ίδιος, δεν διέταξε την απόλυσή τους. Έτσι για να βλέπουμε το μέγεθος της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥ…

Αν έχει τα κότσια  τον  καλώ να απολύσει  και τους συνεργάτες του που έχουν ποινικές διώξεις. ΑΛΛΑ φυσικά δεν τολμάει ούτε καν να τις αναφέρει, αντίθετα  τα βάζει με την Δικαιοσύνη με την γνωστή μέθοδο σε όλους της κατασκευής των «εχθρών». Για αυτό ας πάψει να μιλάει, δεν τον παίρνει…

Εδώ και 2 χρόνια πήρα την προσωπική απόφαση να μην υποκύψω στους εκβιασμούς και στη φασιστική συμπεριφορά του Πολάκη, έχοντας πλήρη συνείδηση ότι θα αντιμετωπίσω μεθόδους παρακράτους, τις μόνες μεθόδους που ξέρει να χρησιμοποιεί ένας καταδικασμένος από την Δικαιοσύνη Συκοφάντης που

 

κρατούσε διπλά βιβλία. Σήμερα, που ο Πολάκης αντιμετωπίζει την ηθική απαξίωση των πολιτών για το γεγονός ότι έκρυβε τους θανάτους αθώων θυμάτων, ακόμα και μικρών παιδιών, να είναι σίγουρος ότι οι συμπλεγματικές εμμονές του προκαλούν μόνο την χλεύη.

 

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

 

Σταμάτης Πουλής