Στα «όπλα» από σήμερα γιατροί και εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ! Ξεκινά τριήμερο λουκέτο στα πολυϊατρεία

  • Iatropedia
Μόνο τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται στα Πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ καθώς γιατροί και εργαζόμενοι προχωρούν από σήμερα σε τρεις 24ωρες απεργίες ενώ την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου θα συνεδριάσουν εκ νέου για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Οι γιατροί του Οργανισμού προχωρούν σε τρεις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες αρχής γενομένης από σήμερα 25 Νοεμβρίου ως ένδειξη διαμαρτυρίας στις επικείμενες απολύσεις των γιατρών και στη διαθεσιμότητα.

Να σημειωθεί ότι στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και οι υγειονομικοί υπάλληλοι από την Τρόιτη 26 Νοεμβρίου!

Έτσι κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ θα εξυπηρετούν μόνο τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά από το προσωπικό ασφαλείας.

Όπως και να'χει ο κύβος φαίνεται ότι ερρίφθη για 2246 γιατρούς όπως είχε δημοσιεύσει το iatropedia.

Γιατροί που είναι επί ξύλου κρεμάμενοι καθώς κατά την Task Force πρέπει να μεταφερθούν στα νοσοκομεία ή να δούνε την πόρτα εξόδου. Άλλωστε κατά την κυβέρνηση χειρουργικές και εργαστηριακές ειδικότητες θεωρούνται μη χρήσιμες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αφού εκτός των άλλων οι μονάδες του Νέου ΕΟΠΥΥ δε θα διαθέτουν εξειδικευμένα εργαστήρια καθώς θα περιορίζονται σε απλές εξετάσεις όπως γενικές αίματος, ούρων κλπ.

Πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από γιατρούς και εργαζόμενους να μην προχωρήσουν στις απεργίες αλλά να «καταθέσουν τις προτάσεις τους» για τις αλλαγές στο σύστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φάρμακα με «κόφτη» στον νέο ΕΟΠΥΥ! Τι εξετάζει ο Άδωνις

Οδηγίες προς νέους διοικητές νοσοκομείων δια χειρός Άδωνι! Τι πρέπει να κάνουν

Η κρίση έφαγε και τα καλλυντικά! Πόσο έπεσαν οι πωλήσεις στην “ομορφιά”

Αλλάζουν όλα και στα νοσοκομεία! Έρχεται νέο μοντέλο λειτουργίας. Τι ετοιμάζει ο Άδωνις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν