Στα…κάγκελα Γεωργιάδης και Πολάκης για το ΚΕΕΛΠΝΟ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
"Κονταροχτυπήθηκαν" και πάλι στην Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και και ο τέως υπουργός Υγείας, νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη μαντινάδα του πρώτου, και τα 4 ονόματα από τη λίστα των 23 ατόμων που φέρονται να προσλήφθηκαν επί ημερών του Άδωνι Γεωργιάδη από τον ίδιο και τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου...

Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, έγινε πρόσληψη της Ιωάννας Δεμέντη, του Βασίλη Μπεσκένη, του Ιωάννη Θεοδωράτου και της συζύγου του, κ. Ιωαννίδου.

«Υπάρχει επίσης και μια κυρία Παρασκευή Κατράβα. Αδερφή μιας κυρίας με την οποία έχετε μια εταιρεία, την «Ελληνική Παιδεία» που τη δηλώνετε στο Πόθεν Έσχες. Αυτή η εταιρεία έχει το 49% μιας άλλης εταιρείας που είχατε κάνει με τον κ. Κισσανδράκη. Αυτός είναι μέτοχος στην εταιρεία Blue Sky. Το 2014, λοιπόν, πήρε από τη διαφημιστική πίτα του ΚΕΕΛΠΝΟ 100 χιλιάδες ευρώ. Το θεωρείτε ηθικό; Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως «πρόκειται για ένα χειρόγραφο χαρτί, χωρίς σφραγίδες και υπογραφές. Έρχομαι να σας πω να αφήσετε τη Δικαιοσύνη να κρίνει… Αν συνεχίσετε να λασπώνετε την τιμή μου θα σας κάνω αγωγή… Όταν με το καλό φύγετε, εγώ θα σε κλείσω φυλακή!» απάντησε εκνευρισμένος.