Στα χαρακώματα ο Άδωνις με τους γιατρούς του ΕΣΥ.

  • Iatropedia
Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και των νοσοκομειακών γιατρών. Μήλο της έριδος η αλλαγή χρήσης των μικρών νοσοκομείων του ΕΣΥ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αναλυτικότερα μιλώνταςστα ερζιανά κύματα ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε αιχμές κατά των συνδικαλιστικών ηγεσιών των γιατρών και των εργαζομένων στο ΕΣΥ αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι

«το σχέδιο αμφισβητείται μόνο από τους συνδικαλιστές και από κανέναν άλλο. Πρέπει να σας πω ότι αυτοί οι συνδικαλιστές -οι οποίοι, κατά τη γνώμη μου, αποδεικνύεται δυστυχώς ότι εκφράζουν την παλιά Ελλάδα, την οποία θέλουμε να αλλάξουμε-, δεν εκφράζουν τον κόσμο των νοσοκομείων’’.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας αφού επανέλαβε την πεποίθηση του ότι με το εν λόγω σχέδιο θα υπάρξουν απολύσεις εργαζομένων από το ΕΣΥ ανακοίνωσε πως θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα.

Μάλιστα απαντώντας στις αιτιάσεις του υπουργού υγείας ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι » αυτά που λέει ο κ. Γεωργιάδης ότι αν θα γίνουν απολύσεις, θα παραιτηθεί είναι λόγια του αέρα. Εκ των πραγμάτων θα υπάρξουν απολύσεις, άσχετα με το τι λέει ο υπουργός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πως θα γίνει η μοριοδότηση των εργαζομένων στο ΕΣΥ που μετακινούνται

Τσουνάμι αλλαγών στις εφημερίες των Δημόσιων Νοσοκομείων Ποια μπαίνουν σε πλήρη εφημερία

1600 νέα αντίγραφα φάρμακα στα ράφια των φαρμακείων Από πότε θα ισχύσει η νέα λίστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν