Σοβαρό περιστατικό βίας κατά γιατρού στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Όπως κατήγγειλε ο κ. Παντελής Αρβανιτάκη, πρόεδρος των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, γιατρός δέχτηκε επίθεση από συγγενή ασθενούς εντός του ιδρύματος με αποτέλεσμα ο γιατρός να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται!

Το περιστατικό με την όχι και τόσο… πρωτοφανή βία πολιτών κατά γιατρών δημόσιου νοσοκομείου έλαβε χώρα όταν ο γιος ασθενούς επιτέθη φραστικά και στη συνέχεια χτύπησε άγρια και επαναλαμβανόμενα τον άτυχο γιατρό, που είναι πνευμονολόγος του νοσοκομείου.

Η επεισόδιο συνέβη στο χώρο του αξονικού τομογράφου και κανείς από τους εργαζόμενους δεν πρόλαβε να συγκρατήσει εγκαίρως των μαινόμενο άνδρα. Για άνδρες ασφαλείας ούτε λόγος αφού εδώ και χρόνια τα δημόσια νοσοκομεία «πάσχουν» σοβαρά στο θέμα αυτό με αποτελέσματα να μεταδίδουμε σε τακτά διαστήματα ξυλοδαρμούς γιατρών και νοσηλευτών από πολίτες…

Ο γιατρός νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική σε κακή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου και οπωσδήποτε είναι σοκαρισμένος ο ίδιος όπως και οι συνάδελφοί του.

Μάλιστα, όπως λένε, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση γιατρός και γενικά εργαζόμενος καθώς ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων καταγγέλλει τη διοίκηση του νοσοκομείου, ότι αν και ενημερώθηκε, μάλλον αδιαφόρησε να προστατεύσει τον χτυπημένο γιατρό…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν