Σωματείο Καλυψώ: Διαδικτυακό σεμινάριο για την πανδημία και την ψωρίαση

  • Ρούλα Τσουλέα
ΚΑΛΥΨΩ
Θα παρουσιαστούν δεδομένα για τις επιπτώσεις του στρες της πανδημίας στην ψωρίαση, τη σημασία της τρίτης δόσης των εμβολίων για τους ασθενείς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να μείνουν ασφαλείς.

Διαδικτυακό σεμινάριο για τις επιπτώσεις που έχει η πανδημία στους ασθενείς με ψωρίαση, διοργανώνει το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «Καλυψώ».

Το σεμινάριο έχει τίτλο «Ψωρίαση & Covid-19: Διαχείριση και προσαρμογή σε μία νέα πραγματικότητα». Θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021 μέσω της ιστοσελίδας του «Καλυψώ» στο Facebook.

Το διαδικτυακό σεμινάριο εντάσσεται στην προσπάθεια του «Καλυψώ» για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, αφού το παρακολουθήσουν, να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτώς στο Facebook.

Το σεμινάριο θα αρχίσει στις 18.30′ το απόγευμα. Τα θέματά του είναι:

  • «Εμβολιασμός για τις ευπαθείς ομάδες. Τρίτη δόση για τα εμβόλια mRNA» με ομιλητή τον κ. Γεώργιο Μπέλλο, γενικό/οικογενειακό ιατρό, επιδημιολόγο, συντονιστή διευθυντή Κέντρου Υγείας Κορωπίου Αττικής.
  • « Τι μας δίδαξε η πανδημία για το stress και την ψωρίαση» με ομιλήτρια την κυρία Βασιλική Οσάνα, ψυχοθεραπεύτρια, MS στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία.
  • «Πώς να παραμείνετε ασφαλείς» με ομιλήτρια την κυρία Δέσποινα Τοπάλη, επισκέπτρια Υγείας, Msc, συντονίστρια του Δικτύου Αγωγής Υγείας 3ης ΥΠΕ, γενική γραμματέα Δ.Σ. ΠΣΕΥ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Leo και Φαρμασέρβ-Λίλλυ.