Σοκ στο Ηράκλειο από κατηγορίες 17χρονης ότι την παρενόχλησαν σε Κέντρο Υγείας

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Σύλληψη υπαλλήλου σε Κέντρο Υγείας του Ηρακλείου για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου κοριτσιού συγκλονίζει από χθες την Κρήτη. Η 17χρονη κατήγγειλε η ίδια τον φερόμενο ως δράστη μιλώντας στη μητέρα της.

Η 17χρονη εκμυστηρεύτηκε στη σοκαρισμένη από το γεγονός μητέρα της, ότι το γεγονός έλαβε χώρα το Σάββατο όταν μητέρα και κόρη πήγαν σε Κέντρο Υγείας προκειμένου η δεύτερη να κάνει ακτινογραφίες.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, η ανήλικη φέρεται να πήγε κλαίγοντας στη μητέρα της και να της είπε ότι ο οικογενειακός τους φίλος, την χάιδεψε στο στήθος, ενώ φέρεται να είπε και ότι της έκανε ερωτήσεις του τύπου: «Έχεις αγόρι;».

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίς», η μητέρα του κοριτσιού μετέβη αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και προχώρησε σε καταγγελία κατά του φερόμενου ως δράστης, ο οποίος δεν κατάγεται από το Ηράκλειο, δεν έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία, και διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια του κοριτσιού.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με σκοπό να δικαστεί άμεσα, δηλαδή σήμερα! Ο ίδιος πάντως, αρνείται τις κατηγορίες της ανήλικης και υποστηρίζει ότι δεν έκανε τίποτα περισσότερο από τη δουλειά του ως εργαζόμενος στο Κέντρο Υγείας.