Σοκ στην Ρόδο: Κατέληξε 80χρονη από χτυπήματα

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει απαντήσεις για το τρόπο τραυματισμού μιας 80χρονης γυναίκας από την Ρόδο η οποία διέμενε στο ίδρυμα χρονίων παθήσεων αλλά μεταφέρθηκε από τους συγγενείς της στο νοσοκομείο με μώλωπως στα μάτια και -όπως αποδείχτηκε- χτυπήματα στον σπλήνα!

Η άτυχη 80χρονη, σύμφωνα με την πρώτη γνωμάτευση των γιατρών, έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα της καθώς επίσης και σοβαρό τραυματισμό στην σπλήνα και η οποία είχε εισαχθεί στο ίδρυμα μόλις πριν από μερικές μέρες.

Συγγενείς της καταγγέλλουν ότι την επισκέφθηκαν προχθές το πρωί και διαπίστωσαν ότι έφερε μώλωπες στα μάτια, χτυπήματα στο πρόσωπο και μελανιές σε διάφορα σημεία του σώματός της. Ζήτησαν εξηγήσεις και τους είπαν ότι έπεσε από το κρεβάτι και χτύπησε.

Αμέσως ζήτησαν την μεταφορά της στο νοσοκομείο, καθώς η άτυχη γυναίκα ήταν σε λήθαργο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τις κακώσεις που έφερε στο σώμα της και αμέσως προχώρησαν στην ενδεδειγμένη θεραπεία. Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν συνήλθε για να τους πει τι ακριβώς είχε συμβεί και ξεψύχησε εξαιτίας των επιπλοκών αυτών σήμερα τα ξημερώματα.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία της περιοχής που ξεκίνησε έρευνα παίρνοντας καταθέσεις από αρμόδιους, ενώ ειδοποιήθηκε και ο πρόεδρος του ιδρύματος δικηγόρος κ. Γιάννης Μαρίνος ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσει έρευνα για το γεγονός και μάλιστα θα ζητήσει και τη συνδρομή της εισαγγελέα Ρόδου για να γίνει ιατροδικαστική εξέταση που θα δώσει ενδεχομένως απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν