Σοκ: Νεκρός γιατρός που έπεσε στο κενό από το Νοσοκομείο Λαμίας!

  • Iatropedia
Το πιο τραγικό τέλος είχε το θρίλερ που ήταν σε εξέλιξη από τις 6 τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου γιατρός πρώην Διευθυντής του Νοσοκομείου, απειλούσε να πέσει στο κενό.

Τελικώς οι άνδρες της αστυνομίας δεν κατόρθωσαν να τον αποτρέψουν με αποτέλεσμα ο άνδρας να πέσει στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείο και να χάσει τη ζωή του.

Ούτε ο ειδικός διαπραγματευτής, ούτε οι πρώην συνάδελφοί του γιατροί στο Νοσοκομείο αλλά ούτε και η σύζυγός του κατάφεραν να του αλλάξουν γνώμη. Φαίνεται πως ο συνταξιούχος γιατρός είχε λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

Η αστυνομία αλλά και οι πυροσβεστική επιχειρούσαν επί ώρες να αποτρέψουν τον γιατρό να προχωρήσει στην απειλή του καθώς βρίσκονταν σε επικοινωνία μαζί του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα είχαν στήσει και ειδικά προστατευτικά υλικά στην είσοδο του νοσοκομείου για να αποτρέψουν το μοιραίο. Δεν κατάφεραν όμως να αλλάξουν γνώμη στον άτυχο άνδρα με αποτέλεσμα λίγο πριν τις 9 να βουτήξει στο κενό και να χάσει τη ζωή του.

Σε αναστάτωση βρίσκονται όλοι οι εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος καθώς και οι επισκέπτες και οι ασθενείς που είδαν τον άνδρα να πέφτει στο κενό από τον 5ο όροφο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε βγει σε σύνταξη πριν λίγους μήνες και του οφείλονταν ακόμη χρήματα από δεδουλευμένα. Γεγονός που τον είχε καταβάλει, σε συνδυασμό με τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το διοικητή του Νοσοκομείου Βασίλη Αγγουρά:

«Σήμερα, στις 8:44 το πρωί προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα τέως ιατρός και Διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Στην επιχείρηση διάσωσής του, με επικεφαλής ειδικό διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν εθελοντικά ιατροί-φίλοι του εκλιπόντος και ο ψυχίατρος του νοσοκομείου, χωρίς δυστυχώς να καταφέρουν να τον μεταπείσουν.

Το τραγικό περιστατικό έχει συγκλονίσει συναδέλφους και φίλους, καθώς και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν