Συνελήφθη γνωστός ενδοκρινολόγος του Κολωνακίου για φοροδιαφυγή!

  • Iatropedia
Στη φάκα της αστυνομίας έπεσε γνωστός γιατρός του Κολωνακίου που εντοπίσθηκε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και την οικονομική αστυνομία να μην δίνει αποδείξεις για μεγάλα ποσά.

Ειδικότερα πρόκειται για γνωστό ενδοκρινολόγο ο οποίος φέρεται να έχει κόψει πολύ μικρότερη απόδειξη για χειρουργική επέμβαση που πραγματοποίησε. Η επέμβαση είχε κοστίσει 1800 ευρώ ενώ η απόδειξη περιοριζόταν στα 150 ευρώ.

Οι άνδρες της αστυνομίας κάνουν φύλλο και φτερό τα φορολογικά στοιχεία του γιατρού καθώς και τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές προκειμένου να διαπιστώσουν εάν συστηματικά δεν απέδιδε στη εφορία τα απαραίτητα ποσά.

Πρόκειται για γνωστό γιατρό στους κύκλους του Κολωνακίου ο οποίος μάλιστα φέρει και πανεπιστημιακό τίτλο. Ο 60χρονος γιατρός μάλιστα συνεργάζεται με γνωστή ιδιωτική κλινική όπου και πραγματοποιεί τις επεμβάσεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας και το αδίκημα της φοροδιαφυγής

Πάντως φαίνεται ότι στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών έχουν μπει για τα καλά οι γιατροί καθώς το τελευταίο διάστημα αυξάνονται οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε ιατρεία και κλινικές προκειμένου να εντοπισθούν όσοι διακινούν μαύρο χρήμα. Πρόκειται σαφώς και για μία τακτική παραδειγματισμού ώστε ο χώρος της υγείας να απαλλαγεί από κάθε είδους διαφθορά.

Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι και σε φαρμακεία και φαρμακαποθήκες με εντολή και του υπουργείου Υγείας, μετά τον εντοπισμό 260 φαρμακείων που εξήγαγαν παράνομα φάρμακα στο εξωτερικό μέσω μίας φαρμακαποθήκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην “εντατική” σήμερα και η Υγεία! Ποιοι θα απεργήσουν

Η κρίση αυξάνει τα φακελάκια! Πως ρέει το μαύρο χρήμα στο ΕΣΥ με την ανοχή της τρόικας

Στον αέρα οι έλεγχοι για το μαύρο χρήμα στα νοσοκομεία! Τελείωσαν …οι ελεγκτές

Στη φάκα του ΣΔΟΕ ορθοπαιδικοί με μαύρο χρήμα!

Λυκουρέντζος: «Ευθύνες για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία έχουν και οι διοικητές»!

Έτσι παρουσίαζαν τους ομοφυλόφιλους τη δεκαετία του '50. ΒΙΝΤΕΟ